Vedete

Gestul pe care l-a facut Tristan Tate, din dorinta de a nu o pierde pe Bianca Dragusanu

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Gestul pe care l-a facut Tristan Tate, din dorinta de a nu o pierde pe Bianca Dragusanuicon photo

De ceva vreme, gura targului vuieste-n sus si-n jos despre despartirea fulgeratoare a frumoasei Bianca Dragusanu de iubitul ei milionar, Tristan Tate. Si cum cei doi formau cuplul momentului in zona mondena a Capitalei, dar si pe paginile publicatiilor din Romania, este lesne de inteles ca absenta lipsa aparitiilor impreuna, in public, a dat subiect de discutie carcotasilor.


Iata, insa, ca relatia lor continua, ceva mai discret, de data aceasta.

Paparazzii publicatiilor tabloide i-au surprins recent pe cei doi in timp ce luau masa in oras, la un restaurant select din Capitala.


La finalul serii, Tristan Tate a fost surprins ca un adevarat gentleman. El a iesit tinand-o de mana pe iubita lui, Bianca, i-a oferit bacsic agentului de paza care a avut grija de masina lui, iar apoi, i-a deschis iubitei sale portiera.
Placut impresionata, Bianca i-a zambit in permanenta.


Nu se stie deocamdata care este starea exact a relatiei lor, cert este ca cei doi vor sa fie ceva mai discreti, iar Bianca pare sa aiba ultimul cuvant.


Tristan Tate a facut o declaratie in exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre ce se intampla acum intre el si Bianca, dar si despre mult discutata despartire dintre cei doi.
Declaratia completa a milionarului poate fi citita AICI.

 
Primele imagini cu finaliştii de la Exatlon pe aeroportul din Dominicană! Campioana Betty, EXCLUSIV WOWbiz.ro: ”M-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu”icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune