Vedete

Gestul pe care l-a facut Tristan Tate, din dorinta de a nu o pierde pe Bianca Dragusanu

Distribuie pe:

Autor: A.M.

De ceva vreme, gura targului vuieste-n sus si-n jos despre despartirea fulgeratoare a frumoasei Bianca Dragusanu de iubitul ei milionar, Tristan Tate. Si cum cei doi formau cuplul momentului in zona mondena a Capitalei, dar si pe paginile publicatiilor din Romania, este lesne de inteles ca absenta lipsa aparitiilor impreuna, in public, a dat subiect de discutie carcotasilor.

Iata, insa, ca relatia lor continua, ceva mai discret, de data aceasta.
Paparazzii publicatiilor tabloide i-au surprins recent pe cei doi in timp ce luau masa in oras, la un restaurant select din Capitala.

La finalul serii, Tristan Tate a fost surprins ca un adevarat gentleman. El a iesit tinand-o de mana pe iubita lui, Bianca, i-a oferit bacsic agentului de paza care a avut grija de masina lui, iar apoi, i-a deschis iubitei sale portiera.
Placut impresionata, Bianca i-a zambit in permanenta.

Nu se stie deocamdata care este starea exact a relatiei lor, cert este ca cei doi vor sa fie ceva mai discreti, iar Bianca pare sa aiba ultimul cuvant.

Tristan Tate a facut o declaratie in exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre ce se intampla acum intre el si Bianca, dar si despre mult discutata despartire dintre cei doi.
Declaratia completa a milionarului poate fi citita AICI.

Galerie foto