Gestul romantic al unui militar pentru soţia sa ajuns viral pe internet! Uite cum a reusit sa fie alaturi de ea desi a plecat in misiune 8 luni

Militar de profesie, barbatul a fost nevoit sa plece intr-o noua misiune de 8 luni. Si pentru ca nu a vrut sa isi lase sotia singura, i-a pregatit o surpriza.

Autor: I.M.D.

Dupa ce acesta a plecat, sotia lui a primit un buchet cu flori la birou. Atasat avea un mesaj: "Te iubesc şi o să îmi fie dor de tine în fiecare secundă", scria pe o parte a biletului. "Când ajungi acasă, este o cutie neagră pentru tine în dulapul meu. Urmează instrucţiunile şi aminteşte-ţi că nu eşti niciodată singură", scria pe cealaltă parte a biletului.

Cand a deschis cutia, a avut un soc. Femeia avea 241 de biletele scrise de sotul ei pentru a le citi in fiecare zi in care el este departe. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

"Seara trecută am ridicat privirea spre cer şi m-am uitat la stele. Am început să leg fiecare stea de un motiv pentru care te iubesc. Totul mergea bine până când am început să rămân fără stele. Te iubesc", scria pe primul mesaj postat pe IMGUR.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies