Gestul SECRET FABULOS făcut de Gigi Becali! Nimeni nu ştie cât a ajutat această familie! "Ne-a dat 10.000 de lei". Vezi cine l-a impresionat pe milionar! VIDEO EXCLUSIV!

Gigi Becali, gest secret fabulos făcut pentru nişte oameni nevoiaşi! Vezi cum i-a ajutat!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Cornel Stoian şi soţia lui, Lăcrămioara, nu au parte de multe bucurii în viaţă. Timpul lor se împarte între îngrijirea copilului lor paralizat în vârsta de 19 ani (n.r are tetrapareză spastică şi nu a mers niciodată), dializele femeii care sufera de insuficienţă renală, vizitele la spital ale capului familiei, bolnav de ulcer, şi teama că luna viitoare poate nu mai au bani de chirie şi vor

fi alungaţi din apartamentul modest unde locuiesc.

Citeste si: Gigi Becali și-a sfințit stâna din Pipera! Imagini inedite cu latifundiarul sprijinit într-un ciomag de aur

Sunt cinci oameni, doi adulţi şi trei copii, care trăiesc dintr-un singur salariu şi visează doar la ceva de pus în frigider şi un acoperiş deasupra capului.

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Gigi Becali i-a ajutat anul trecut, cu suma de 2000 lei, pentru plata chiriei, dar banii s-au terminat repede, familia fiind din nou într-un impas financiar.

Dar nu lipsa banilor este necazul crunt care s-a abătut la început de an asupra acestor oameni greu încercaţi de soartă.

Copilul cel mic al soţilor Stoian s-a îmbolnăvit, iar capul familiei, măcinat de oboseală, griji şi supărari, a făcut infarct.

" Copilul meu cel mic are un fel de "huruială" în piept. Trebuie să-i mai facem investigaţii, dar medicii spun că e posibil să aibă astm. Săracul de el noaptea strănută întruna şi îi curge nasul, consumă un sul de hârtie igienică.

Iar organismul meu nu a mai suportat încă o lovitură... Am făcut infarct şi acum mă gândesc, să mă ierte Dumnezeu, dacă eu mor, cine mai are grijă de familia asta? Soţia nu munceşte că are insuficienţă renală şi trebuie să facă dializă de trei ori pe săptămână, Daniel e paralizat, iar unul dintre copii e prea mic să lucreze. O să vorbesc cu fiul meu cel mare, să se angajeze, că nu mai avem cu ce să supravieţuim", a declarat Cornel Stoian.

Gigi Becali, gest secret fabulos făcut pentru nişte oameni nevoiaşi! "Mă rog pentru dânsul şi când mă rog pentru copiii mei"

Ei bine, Gigi Becali a sărit din nou în ajutorul acestei familii, dar nu a spus absolut nimic în faţa camerelor de filmat. A făcut-o pentru sufletul lui şi pentru că l-a impresionat profund Daniel. Fară să ştie presa, acum ceva timp latifundiarul din Pipera le-a donat 10.000 de lei protagoniştilor noştri.

Citeste si: Gigi Becali a ieșit iar cu oile pe stradă prin Pipera! Imagini VIDEO fabuloase

" Domnul Becali s-a ataşat foarte tare de Daniel şi, după ce ne-a dat 2000 de lei, la o perioadă de timp ne-a chemat din nou şi ne-a dat suma de 10.000 de lei pentru casa noastră din Poiana Câmpina, care s-a dărâmat. Cu banii ăia am făcut actele casei, am cumpărat ciment şi am luat ce mai trebuia pentru fundaţie. Om ca domnul Gigi Becali nu există în ţara asta. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi. Este prezent în fiecare rugăciune a mea. Mă rog pentru dânsul şi când mă rog pentru copiii mei.", a spus, plângând, Lăcrămioara Stoian.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Scene cutremurătoare în faţa palatului lui Gigi Becali! Vezi câţi oameni îl aşteaptă, în lacrimi, pe milionar! E ultima lor speranţă! FOTO EXCLUSIV!

E incredibil cum poate să vorbească Mariana de la Exatlon despre Gigi Becali. Nimeni nu a mai spus aşa ceva despre celebrul latifundiar. "Rază de lumină în ţara asta"...

Mama l-a abandonat, tatăl s-a sinucis, dar în sfârşit copilul de suflet al lui Gigi Becali şi-a găsit fericirea! Are o iubită pe care o adoră şi e artist de muzică populară FOTO...

Horoscop 24 Septembrie 2021: astăzi Săgetătorii au de luat o decizie importantă

Vor intra în vigoare imediat! Se aplică în toată România. S-au modificat toate regulile

Ion Țiriac o distruge pe Andreea Marin! Dezvăluiri intime fără precedent: ce făcea Zâna în secret

Irina Tănase a fost fată cuminte cât a stat Dragnea la Rahova? S-a aflat și sunt probe

FOTO | Simona Halep, așa cum nu ați mai văzut-o! Poze incendiare din luna de miere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies