Gestul șocant făcut de Giani Kiriță! Cătălina Șeicaru a povestit tot: „Avea un cui în mână...”

Faimoșii au vorbit despre superstițiile lui Gaini Kiriță și gestul pe care l-au observat la el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

În urmă cu ceva timp, Vladimir Drăghia, antrenorul Faimoșilor, le-a povestit acestora că Giani, fostul lui coleg de echip din primul sezon al competiției, este foarte superstițios. El le-a spus oncurenților că actualul antrenor de la Războinicii face niște semne în timpul jocului, dar aceștia nu știau exact despre ce este vorba. Abia după ce au văzut cu ochii lor s-au convins că poveștile spuse de Vladimir sunt adevărate.

„Auzi, Vladimir? Acum să revenim la Giani. Fii atent! Ieri... Ai avut dreptate. Face semne”, i-a spus Costin Gheorghe antrenorului său.

„Are un cui. Avea un cui în mână și scria pe gard. Jur!”, a spus Cătălina Șeicaru, șocată de gesturile antrenorului echipei Războinicilor.

„Băi, eu n-am crezut!”, a exclamat și Costin Gheorghe, fratele Elenei.

„Le-am spus că Giani are superstiții pe ultimele puncte. Cred că nu m-au crezut, după care au văzut și ei că într-adevăr scrie ceva când situația e tensionată. Vine inclusiv la noi”, a povestit Vladimir.

„Nu am fost atent la Giani să văd chestiile pe caer la face în spatele băncilor, ori la echipa lor, ori la echipa noastră. Probabil, ca orice om, are și el superstițiile lui”, a spus Andrei Boțoacă.

Citeste si: Exatlon 12 februarie. Decizia nesăbuită a lui Costin Gheorghe! Faimosul se „sacrifică” în jocul pentru protecție: „Poate fi ultima zi pentru mine”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, batjocorită și umilită de concurenți! A plecat din emisiune în hohote de plâns

Citeste si: Atingeri interzise între Daniel și Marina de la Puterea Dragostei! El a recunoscut tot: „Nopțile petrecute împreună...”

Faimoșii s-au distrat pe seama lui Giani

„Când îl mai văd așa, hai, nu următorul, dar eu aș vrea să i le stric. Îl face și eu zic „Băi, superstiția mea e să-ți stric ăsta”, a spus Vladimir stârnind hohote de râs din partea Faimoșilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate