Gestul șocant făcut de tatăl Mădălinei Manole înainte să moară! Petru Mircea nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Tatăl Mădălinei Manole a luat o decizie de ultimul moment și a hotărât să îi lase averea fiului său.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Tatăl Mădăline Manole
Ion Manole

Tatăl Mădăline Manole a luat o hotărâre cu totul și cu totul neașteptată! Bărbatul a decis să treacă apartamentul pe numele fiului său, Marian Manole. Petru Mircea nu s-ar fi așteptat la această decizie! 

Citeste si: Ultimă oră! Tatăl Mădălinei Manole a intrat în stop cardio respirator

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Apar nume noi în cazul Mădălinei Manole. Fratele cântăreței face acuzații tulburătoare: „A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut”.

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole, reacție bizară după ce tatăl artistei a luat COVID-19 și a ajuns în stare gravă! Marian Manole: ”Veștile nu sunt bune. Dacă tata nu va rezista...”

Ion Manole, gest neașteptat înainte să se stingă din viață

Ion Manole a luat o decizie de ultimul moment, înainte cu puțin timp să se stingă din viață. Cu ultimele puteri, tatăl regretatei artiste a decis să treacă apartamentul pe care îl deținea pe numele fiului său, Marin Manole. Pentru ca această proprietate să nu se împartă moștenitorilor legali, bărbatul a luat o hotărâre de ultimul moment. El i-a lăsat, de asemenea, toata averea singurului copil pe care îl mai avea. 

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață

Tatăl regretatei artiste Madălina Manole s-a stins din viață, după ce a s-a infectat cu virusul COVID-19. În ziua în care a murit, Ion Manole a suferit și stop cardio-respirator. De când a ajuns la spital, diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit destul de repede. 

Tatăl Mădăline Manole
Mădălina Manole și tatăl ei

În ultima perioadă, Ion Manole a trecut prin momente cumplite, acesta trăia doar cu o pensie de doar 1.200 de lei. Toți banii îi dădea de medicamente, iar de cele mai multe ori fiul său îl ajuta cu tot ce avea nevoie. 

“Dacă nu erau fiul și nora, murea de foame. Ei l-au ajutat. Marian îl schimba, nora îi aducea mâncare și făcea curat. Au fost acolo pentru el. Avea o pensie infimă, era vai de capul lui. Cât a trăit Mădălina, i-a ajutat ea cu de toate, nu le lipsea nimic, era foarte legată de ei. După ce s-a stins ea, părinții s-au îmbolnăvit la numai câteva luni de la atâta suferință. În ultimele luni ajunsese o legumă, se chinuia și suferea tare mult. Deși sună crunt, poate că e mai bine că s-a dus și și-a găsit liniștea”, a declarat un apropiat al familiei, pentru impact.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fratele Mădălinei Manole, declarație șocantă ”Ar fi fost în viața amândoi”

Scandal uriaș în lumea muzicii! O cântăreață celebră, bătută de un membru din trupă! Livia Pop: ”Mi-a dat două palme”

Cum arată fiul Mădălinei Manole la 10 ani după moartea artistei. Avea doar un an atunci când a rămas fără mamă

Concurenții de la Puterea Dragostei și-au făcut analize de teama coronavirusului? Cine a ajuns la medic în ultimele zile

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies