Gestul șocant pe care l-a făcut Miki Lupu, criminalul care a ucis două femei din Botoșani

Mădălin Lupu, bărbatul de 25 de ani care a băgat spaima într-un oraș întreg, a încercat iar să scape de închisoare.

Distribuie pe:

Gestul șocant pe care l-a făcut Miki Lupu, criminalul care a ucis două femei din Botoșani


In articol:

Tânărul a încercat să provoace un incendiu în celula în care era închis, din penitenciarul Gherla.

El a dat foc unei pături și unei căciuli umplută cu ziare, cu ajutorul unei brichete. Imediat, celula și holul secției au fost acoperite de fum.

Întâmplarea a avut loc ieri, într-o celula aflată în compartimentul de izolare, Mădălin fiind considerat un criminal extrem de periculos.

La fața locului au intervenit polițiștii închisorii. Focul provocat a fost stins, iar deținutul a fost scos din celulă, pentru a fi mai apoi mutat în unitatea de spitalizare.

"Incidentul a fost descoperit cu operativitate de către poliţiştii de penitenciare aflaţi în serviciu şi nu s-au înregistrat alte pagube materiale sau vătămarea deţinutului. Conform procedurilor, deţinutul a fost supus unui control medical, în urma căruia s-a constatat că starea sa de sănătate este corespunzătoare. La nivelul unităţii s-a demarat procedura de analiză a incidentului şi urmează a se lua măsurile legale care se impun", au transmis reprezentanţii penitenciarului, conform monitorulcj.ro.

A fost deschisă o anchetă în penitenciarl Gherla pentru a se afla cum a intrat deșinutul în posesia unei brichete.

Cum a mai încercat Mădălin Lupu să evadeze din închisoare

La sfârșitul anului trecut s-a descoperit că Miki Lupu a încercat să evadeze printr-o metodă desprinsă parcă din filme.

Criminalul începuse să sape un tunel în perete, folosind apă pentru a atenua zgomotele. Din fericire a fost prins la timp, altfel el ar fi reușit să ajungă în ghena secției de deținere.

Citeste si: Filmare virală cu o femeie care încerca să își sufoce mama pe patul de spital. Motivul este halucinant: „A obosit să mai aibă grijă de ea”

Citeste si: Mia Khalifa a răspuns celor mai jenante întrebări legate de sex aflate în top doi pe Google. Despre ce întrebări este vorba

Citeste si: Prima reacție a lui Nelson Mondialu după ce Bianca și Livian s-au despărțit: „Eu nu mi-am trimis fiul acolo să se însoare”

Ce crime odioase a comis Miki Lupu

În urmă cu doi ani, Mădălin Lupu a întrat în casa unei bătrâne de 80 de ani, a lovit-o cu o piatră în cap și în piept până a murit, dar l-a rănit grav și pe fiul femeii, care a petrecut mult timp în spital pentru a se recupera.

Gestul șocant pe care l-a făcut Miki Lupu, criminalul care a ucis două femei din Botoșani

Miki Lupu a mai comis o crimă, la doar două zile de la uciderea femeii de 80 de ani din Alba Iulia. El a mai ucis o femeie din Botoșani în condiții asemănatoare, pătrunzând în casa femeii cu scopul de a fura.

El a mai fost închis anterior pentru viol, însă pentru cele dpuă crme, a primit o pedeapsă de închisoare pe viață.

 

Sursa foto: ziarulunirea.ro, botosaneanul.ro, 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate