Gestul urat al lui lui Cosmin Selesi: s-a scarpinat in ureche in vazul tuturor! Prezentatorul s-a dus la cumparaturi si a uitat de bunele maniere VIDEO EXCLUSIV

Cosmin Selesi are un comportament ireprosabil pe micul ecran! Profesionist pana in maduva oaselor, actorul se descurca de minune in postura de prezentator al unui show de transformari si, de fiecare data, este impecabil!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Din pacate, dincolo de lumina reflectoarelor, lucrurile se schimba! Fara camerele de luat vederi, Selesi uita de maniere si chiar face gafe, taxate rapid de cei aflati prin preajma lui!

fara descriere

fara descriere

De pilda, recent, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Cosmin, intr-un centru comercial, tocmai cand voia sa faca o serie de cumparaturi pentru acasa! Pana aici, nimic neobisnuit, mai ales ca toate vedetele se ocupa si cu treburile casnice, insa, surpriza s-a produs cateva minute mai tarziu! (imagini exclusive cu Cosmin Selesi imbract pe strada cu pantaloni asemanatori cu cei de pijama)

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Dupa ce a vorbit putin la telefon si s-a uitat la niste produse de pui, colegul de prezentare al Alinei Puscas a inceput sa se scarpine in ureche!!! Mai intai incetisor, apoi, din ce in ce mai tare si mai vizibil, spre mirarea celor care se aflau in magazin si se intrebau cum poate o persoana cunoscuta sa faca asemenea imprudente in public!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate