Geta Sterp se mărită! Când va avea loc marele eveniment: „Getuța îi invită pe toți care vor să vadă mireasa”

Geta Sterp va deveni soție cu acte în regulă în curând. Fratele său, Iancu, a oferit primele detalii despre fericitul eveniment.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Familia Sterp este în culmea fericirii, asta pentru că Geta se va căsători în curând cu alesul inimii sale, Sebastian, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Dacă până acum fanii au prezis o posibilă nuntă în familia Sterp, aceea a Getei, ei bine, acest lucru a fost confirmat recent chiar de către unul dintre frați, respectiv de Iancu.

În noul său vlog, Iancu Sterp a dezvăluit că a fost să împartă invitațiile de nuntă cu viitorul său cumnat, Sebastian:  „Am fost să împart invitații pentru nunta lui Geta, da, ați auzit bine. Se mărită Geta, cred că la anul mă duc și eu.”

Dovada că sora cea mică a lui Culiță Sterp se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Cum s-a dat mama Geta de gol: "Ce mă fac eu fără tine?"

De asemenea, Sebastian a fost foarte bine primit în familia Sterp, iar Iancu are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului: „Cumnatul meu frumos! Doamne ajută! Casă de piatră!”

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Geta Sterp se mărită! Când va avea loc marele eveniment: „Getuța îi invită pe toți care vor să vadă mireasa”

Geta Sterp și Sebastian

[Sursa foto: Instagram]

Iancu Sterp a dezvăluit data fericitului eveniment

De asemenea, în vlog-ul său, Iancu Sterp a dezvăluit și data când va avea loc fericitul eveniment, respectiv în mai puțin de o lună, pe 2 octombrie: „Aceștia doi sunt tinerii îndrăgostiți, care se vor căsători în curând, pe 2 octombrie”.

De asemenea, mama Geta l-a completat pe fiul ei, spunându-le fanilor că cine dorește să o vadă pe fiica sa mireasă, aceștia vor avea ocazia chiar în ziua cea mare: „Getuța îi invită pe toți care vor să vadă mireasa”.

Totodată, Geta Sterp a spus, la rândul său că, va face o postare în care îi va anunța pe toți unde o vor putea vedea îmbrăcată în rochie albă de mireasă.

Citeste si: Beni s-a întors acasă la familia Sterp! Cum a reacționat Iancu când l-a văzut: „E aproape cât mine”

Totodată, mama Geta și-a îndreptat atenția și către Iancu Sterp, întrebându-l pe acesta când are de gând să facă și el nunta: „Tu când faci nunta?”

, l-a întrebat mama Geta pe Iancu Sterp.

Ei bine, răspunsul lui Iancu nu a întârziat să apară, iar acesta a spus, fără a sta pe gânduri: „Poate la anul”, iar mama Geta s-a arătat încântată de ceea ce a spus fiul ei: „Foarte bine”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Bontea, absent nemotivat la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley?! Care este adevăratul motiv? Celebrul trio al show-ului culinar nu a fost complet, iar asta a ridicat semne...

„Ai fost de poveste” Deea Maxer a făcut anunțul, la o lună după ce și-a refăcut viața alături de Robert Drilea! Ce se întâmplă, de fapt, în viața sentimentală a fostei soții a...

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies