Gheboasă, dezvăluiri fără perdea despre trecutul lui! A recunoscut că nu a stat departe de lucruri ilegale: „S-a ajuns la poliție”

Gheboasă a fost extrem de sincer la „Detectorul de minciuni”.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Gheboasă a cucerit scena trapp-ului românesc în ultimul an. Tânărul a intrat în lumina reflectoarelor destul de recent, însă are o carieră muzicală în plină ascensiune.

Chiar dacă nu se află de mult timp în lumina reflectoarelor, Gheboasă s-a obișnuit cu faima și cu fanii care vin împreună cu aceasta, așa că a decis să fie mereu sincer cu aceștia.

gheboasa, gheboasa betie, detectorul de minciuni gheboasa

Gheboasă 

[Sursa foto: Captură foto]

Citește și: Gheboasă, dezvăluiri nebănuite în fața fanilor. Ce a mărturisit în premieră: „Am mai mult efect la bărbați, decât la femei” 

Gheboasă, dezvăluiri despre problemele cu legea

Gheboasă a fost invitatul Oanei Radu în cea mai recentă ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, care poate fi vizionată pe canalul de YouTube theXclusive.

Trapper-ul a fost foarte sincer și a ales să răspundă fără rușine la întrebările pe care i le-a pus realizatoarea emisiunii. Printre altele, Oana Radu a vrut să afle dacă Gheboasă a avut probleme cu legea.

Citeste si: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta- kfetele.ro

Acesta spune că a fost implicat într-o bătaie, însă nu a ajuns vreodată să aibă concret probleme cu Poliția.

Oana Radu: „Ai făcut ceva ilegal în viața ta care s-a prescris?”

Gheboasă: „Am participat la o bătaie cu foarte multe persoane, ne-am bătut foarte tare și s-a ajuns la poliție, dar eu eram foarte mic și n-am pățit nimic.

A fost cu scaune, cu sape, cu bețe, cu de toate”, a spus vedeta.

gheboasa, gheboasa betie, detectorul de minciuni gheboasa

Gheboasă a fost extrem de sincer la „Detectorul de minciuni”.

[Sursa foto: Captură foto]

Citește și: Gheboasă, tânărul care a ajuns din ghetou să fie regele internetului dezvăluie care a fost prețul succesului: "Am făcut și infracțiuni"

Gheboasă a mărturisit ce face la beție

Ca orice altă persoană, și Gheboasă mai pune gura pe alcool. Totuși, acesta spune că nu are reacții deplasate dacă se îmbată, ba chiar din contră. Cântărețul spune că atunci când bea prea mult tot ce își dorește să facă este să stea sau să vorbească cu soția lui.

Oana Radu: „La beție sunt persoane cu care să te cerți?”

Gheboasă: „Nu știu dacă sunt persoane cu care să mă cert, dar sunt persoane pe care le sun să le zic că le iubesc. Poate nu au chef de mine, dar ei mă ascultă tot ce le zic. Și dacă soția mea nu e lângă mine, fac ceva și stau numai cu ea în telefon”, a mai spus trapper -ul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce au remarcat fanii într-un videoclip postat de Bogdan de la Ploiești, alături de finul său cel mic? Asta l-a dat de gol pe manelist: „Să-ți trăiască băiatul”

”Mi-a dat totul peste cap” Theo Rose i-a schimbat viața lui Bogdan de la Ploiești. Manelistul face destăinuiri neștiute până acum: ”Nu este ceea ce pare”

Gheboasă, dezvăluiri nebănuite în fața fanilor. Ce a mărturisit în premieră: „Am mai mult efect la bărbați, decât la femei” 

Imaginea cu care Mirela Vaida și-a îngrijorat fanii! A ajuns la spital cu fiica ei

Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...

”În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt.” Mădălin Ionescu, declarații despre artista cu care ar fi făcut marele pas, dacă Cristina Șișcanu nu apărea în viața lui

„Mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede”. Drama unei cunoscute cântărețe din România

Gheboasă, dezvăluiri nebănuite în fața fanilor. Ce a mărturisit în premieră: „Am mai mult efect la bărbați, decât la femei” 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies