Gheorghe Dincă a confirmat că a ținut-o sechestrată pe Luiza Melencu timp de 2 luni

Ce a spus Gheorghe Dincă despre prima sa victimă, Luiza Melencu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

La aproape o săptămână de când opinia publică a aflat despre faptele lui Gheorghe Dincă, noi detalii îngrozitoare ies la iveală.

Potrivit unor surse din anchetă, Gheorghe Dincă a confirmat că a ținut-o sechestrată pe Luiza Melencu timp de două luni, din luna aprilie și până la mijlocul lunii iunie, potrivit observator.tv.

Adolescenta care a fost răpită pe data de 14 aprilie 2019 a fost sechestrată de către Gheorghe Dincă și a fost ținută de către acesta până în luna iunie, atunci când a aflat că dispariția fetei este cercetată și de către procurorii DIICOT.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Mesajul conducătorului ansamblului de dansuri din care făcea parte Alexandra Măceșanu: ”PUNEȚI FIERUL ÎNCINS PE EL CĂ SPUNE TOT, stimați polițiști”

Citeste si: Incredibil! Cu cât este plătit avocatul din oficiu al criminalului din Caracal

Citeste si: VIDEO | Christian Sabbagh, cu ochii în lacrimi după interviul cu tatăl Alexandrei Măceșanu

La data de 6 iunie 2019, procurorii DIICOT au început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de trafic de persoane, în cazul Luizei Mihaela Melencu.

În momentul în care a aflat că ancheta a fost preluată de DIICOT, Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Luiza şi apoi i-ar fi aruncat trupul în Dunăre. La scurt timp, și-a schimbat declarația și a spus ba că a ars-o, ba că a aruncat-o în Olt. Până în acest moment, anchetatorii iau în calcul orice pistă, oricât de neînsemnată ar părea.

Ce spune șeful DIICOT despre butoiul în care au fost găsite oase

Felix Bănilă, șeful DIICOT, a explicat că în urma propriilor verificări a observat că butoiul unde au fost găsite fragmente osoase despre care se crede că sunt ale Alexandrei nu este un butoi, ci un arzător improvizat, care acționează ca o sobă.

Avem fragmente osoase ridicate. (...) Victima este un minor de 15 ani. Admițând că ar fi fost arsă în butoi metalic... Am fost și m-am edificat. Am constatat că nu este un butoi în adevăratul sens al cuvântului, ci este un arzător improvizat. Este vorba de un suport metalic confecționat artizanal, cel mai probabil de inculpat, pentru a arde diverse obiecte. Butoiul nu are capace la ambele capete ale cilindrului. El este așezat pe un chirostiu metalic și focul este dedesubt. Fucnționează ca o sobă improvizată”, a explicat șeful DIICOT, Felix Bănilă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mesajul conducătorului ansamblului de dansuri din care făcea parte Alexandra Măceșanu: ”PUNEȚI FIERUL ÎNCINS PE EL CĂ SPUNE TOT, stimați polițiști”

Incredibil! Cu cât este plătit avocatul din oficiu al criminalului din Caracal

VIDEO | Christian Sabbagh, cu ochii în lacrimi după interviul cu tatăl Alexandrei Măceșanu

Anunțul despre Alexandra Măceșanu care a aruncat internetul în aer: "Trăiește, e în podul unei case"

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies