Gheorghe Dincă a divorțat în mare secret. Soția lui a cerut separarea

Elena, soția lui Gheorghe Dincă , a solicitat separarea legală de criminalul din Caracal. Cei doi au divorțat în secret.

Distribuie pe:

Monstrul din Caracal divorțat în mare secret. Soția lui Gheorghe Dincă a cerut separarea


In articol:

Gheorghe Dincă a divorțat în secret de femeia care i-a fost alături ani de zile. Cererea de divorț a fost făcută de Elena, în luna noiembrie, la notar. Femeia a declarat că nu mai suporta eticheta pe care o avea și anume aceea de a fi „soție de criminal”. Motiv pentru care a cerut separarea legală.

Gheorghe Dincă a divorțat în mare secret

În acest timp, Gheorghe Dincă se afla în arest, așa că a fost nevoit să angajezeze un avocat pentru a se ocupa de divorț. După perioada legală de o lună în care ambele părţi aveau posibilitatea de a se răzgândi, divorţul a fost pronunţat de notar. Din luna decembrie a anului 2019, Elena a devenit fosta doamnă Dincă.

Citeste si: Cazul șocant al unui bebeluș român de cinci săptămâni. A murit în Anglia după ce a fost trimis de două ori acasă

Citeste si: Una dintre cele mai îndrăgite războinice de la Exatlon, în lacrimi! A murit! ”Eu nu pot crede așa ceva! Am o mare durere în suflet”

Citeste si: Gestul nebunesc făcut de un bărbat din Argeș: A făcut live pe Facebook în timp ce și-a incendiat mașina

Fostul soț al Elenei Dincă este acuzat de opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Cel supranumit "monstrul din Caracal" a fost mutat din arestul central. Dincă a fost transferat la Slatina pentru a fi mai aproape de Tribunalul Olt, acolo unde se va judeca dosarul Caracal.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate