Gheorghe Dincă a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava! Ce se întâmplă cu „monstrul din Caracal”

Gheorghe Dincă a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă a fost transferat din Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Capitalei, acolo unde este închis de când s-a aflat că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, la Spitalul Penitenciar Jilava. Surse judiciare au declarat că motivul pentru care „monstrul din Caracal” a fost transferat este faptul că trebuie supus unei expertize psihiatrice.

fara descriere

Acuzații grave la adresa soției lui Gheorghe Dincă! De ce se cere arestarea femeii

Deocamdată, Elena Dincă este doar cercetată penal, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu. De asemenea, în data de 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală în cazul femeii pentru alte două infracțiuni de profanare de cadavre sau morminte, potrivit șefului DIICOT, astfel că soția lui Dincă pare să aibă destule probleme în acest moment.

”În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus Bănilă.

Citeste si: Petre Geambașu a făcut accident! A dat cu mașina peste un copil de cinci ani: „Au intervenit Salvarea și Poliția”

Cu toate acestea, oamenii implicați în dosar consideră că nu este suficient ca femeia să fie doar cercetată penal, ci ar trebui să fie chiar reținută. Mai mult, cu trecerea timpului, soția lui Gheorghe Dincă este acuzată în cazul Caracal că ar fi fost cea care l-ar fi ajutat pe criminal să le sechestreze pe fete și să le facă tot felul de orori. ”S-a spus despre ea în Italia, că ar fi cazat tinere! Este grav, dar, din câte se vede, Dincă ia numai asupra lui vina. Poate ar trebui ca și femeia să stea o perioadă în arest”, au spus surse din caz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate