Gheorghe Dincă a mai recunoscut o faptă! Ce le-a spus anchetatorilor

Cazul crimelor de la Caracal începe să prindă contur.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La trei săptămâni de când a fost arestat, Gheorghe Dincă a mai recunoscut o faptă! Criminalul din Caracal a mai recunoscut un viol pe care l-a săvârșit asupra unei femei de 49 de ani! Femeia și-a deschis sufletul după ce l-a recunoscut pe monstrul de la Caracal la televizor.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a abuzat sexual o femeie de 49 de nai, chiar în casa lui, după ce a ademenit-o în curtea lui, cu pretextul de a-i oferi să muncească acolo cu ziua. Însă, ajunsă în casa lui, a profitat de ea. Femeia a fost căutată de polițiști, iar aceasta le-a povestit totul. A recunoscut că nu a depus plângere de frică. Marți însă a mers și a depus o plângere penală.

Citeste si: Incendiu puternic în secţia de psihiatrie a Spitalului Oradea! 24 de pacienţi evacuaţi, trei au arsuri

Citeste si: Vremea o ia razna! Minime de 9 grade Celsius și atmosferă mohorâtă

Citeste si: Ea e femeia pe care a  vrut să o înşele primarul ce a făcut propuneri sexuale pe facebook! Constantin Cârciumaru e însurat de 40 de ani, iar fiica sa l-a făcut bunic!

M-a băgat într-o camera unde era un pat din fier. Lângă pat era o masă lungă pe care erau aşezate vreo 10 cuţite. Şi mai erau în cameră haine, multe haine, peste tot aruncate. Eu am încercat să ţip, plângeam. Dar a zis să tac dacă vreau să trăiesc, zicea că nu mă aude oricum nimeni. M-a dezbrăcat, mi-a zis să stau în genunchi şi să fac ce-mi zice. În timp ce mă viola, se uită la un film de groază. Avea un televizor în perete. Se auzeau nişte sunete groaznice, erau imagini cu oameni tăiaţi, numai sânge. Vă jur, în camera nemernicului ăstuia am văzut iadul", a povestit femeia, într-un interviu.

Ce i-a făcut bărbatul după ce a violat-o

Această a mai spus că, după ce a violat-o, Gheorghe Dincă i-a cerut să meargă afară şi să-şi termine treaba.

„Mi-a zis să nu încerc să fac ceva greşit că mă omoară. Mă înjura şi ameninţa. Când am ieşit în curte, m-am uitat în jur. Erau multe, multe fiare, gardurile erau aşa de înalte că nu se vedea nimic la vecini. N-am avut ce face, am săpat până pe la 3.00 (15.00 - n.r.) şi atunci i-am zis că am terminat. Mi-a dat un pumn în spate, la ceafă, am leşinat şi a aruncat o găleata cu apă pe mine. Apoi mi-a spus că mă lasă vie, dar dacă povestesc ce s-a întâmplat îmi omoară copiii. I-am jurat că nu voi spune. Dacă poliţiştii nu veneau la poarta mea, eu nu depunem plângere. Îmi era frică să nu-mi omoare copiii”, a mai spus Marinela Bradosu în cadrul aceluiași interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate