Gheorghe Dincă a răbufnit în fața anchetatorilor: „Vă bateți joc de mine?”

Gheorghe Dincă este în continuare audiat de anchetatori. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a povestit că presupusul criminal a răbufnit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Gheorghe Dincă a stat de vorbă cu anchetatorii și a răbufnit în timpul audierilor.

„A avut o izbucnire în momentul în care prin întrebările puse, anchetatorii induceau, se chinuiau să spună că Dincă nu a avut intenţia, că era cumsecade, că mergea către casă şi nu avea maşina preparată. Şi o fată amărâtă, Luiza, disperată, făcea cu mâna, iar el, impresionat, i s-a făcut milă şi a luat-o în maşină. El a vrut să o ducă şi pe gratis. Îl întrebau, „Nu pe gratis?”. Şi el spunea: „Ba da!”.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Vin şi îl întreb la final pe Dincă: „Domnule, s-a tot spus de parfum, parfumul te-a determinat să le iei şi să faci asta?”. Ăsta, Dincă, nu a înţeles pozitia procurorilor şi a mea, era şi obosit, si a zis: „Dom’le, vă bateţi joc de mine, cum să mă provoace parfumul?”. Şi au sărit anchetatorii: „Cum nu parfumul?”. El s-a pierdut şi a început să se smiorcăie, că nu mai spune nimic”, a mărturisit Tonel Pop potrivit RTV.

Citeste si: Cristina Ich, momente grele după ce a născut: „Câtă suferinţă poate zace într-o mamă”

Gheorghe Dincă are regrete

„Gheorghe Dincă are regrete și plânge, se gândește și la familiile victimelor și la familia lui. El a început să conștientizeze la un moment dat. Eu cred că a fost o problemă și pentru faptul că nu și-a luat medicamentele care trebuia.

Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime.
El a fost cooperant de când am intrat eu în dosar, chiar înainte”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate