Gheorghe Dincă a recunoscut totul! Au apărut stenogramele în care și-a dezvăluit crimele: "Eu, normal, pe prima am vrut să o arunc în Olt"

Criminalul celor două fete din Caracal a purtat o discuție cu unul dintre colegii de celulă, neștiind că este interceptat.

Au apărut stenogramele în care Gheorghe Dincă își recunoaște crimele
Criminalul celor două fete din Caracal[Sursa foto: Facebook]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Au apărut noi detalii în cazul anchetei de la Caracal, la doi ani după ce Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au dispărut fără urmă. Gheorghe Dincă a povestit scene de-a dreptul șocante despre crimele sale, confirmând faptul că cele două fete sunt decedate.

Citeste si: Scandal în cazul Caracal! Gheorghe Dincă și judecătoarea, gesturi neașteptate în sală: „Se uita la el și...”

Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre cum le-a torturat pe fete

Criminalul din Caracal a oferit detalii macabre unui coleg de celulă, iar polițiștii au reușit să intercepteze toată discuția. Bărbatul a mărturisit că le-a torturat pe fete și le-a supus unor chinuri groaznice, înainte de a le ucide.

Mai mult, se pare că Dincă a calculat totul și s-a gândit la cea mai eficientă modalitate de a scăpa de cadavre, fără să lase în urmă dovezi care să-l incrimineze:

"Păi stai să-ţi spun! Eu, normal, pe prima am vrut să o arunc în Olt. Am vrut să învelesc în sârmă… să dau peste sacii ăia, peste ălea. Ce m-am gândit: ‘Bă, omule, eu o duc la Olt…pă pod, seara.

Opresc la mijlocul podului, nu vine nicio măşină din colo, din colo, se vede că dacă e bombat aşa vezi…oho, am luat-o şi ţup!’ Şi zic: ‘Nu la Olt!’. Deşi cenuşa când a fost, după ce a fost şi n-am dus-o la Olt, mi-a venit… fiind ăla în curte şi eu lucrând… Opa!… Ştii? Am văzut…butoiul, dar nicio secundă n-am stat că trebuie ars atâta, că trebuie băgat foc atâta, că trebuie făcut… atâta, n-am avut calcule făcute.
Da’ ce experiment, mă! Că nu m-am gândit la experiment sau dacă e bine sau… SĂ SCAP CA SĂ NU MĂ PRINDĂ, SĂ NU MĂ DUC LA PUŞCĂRIE, ÎNŢĂLEGI?"
, este o parte din mărturisirea lui Gheorghe Dincă, care va fi considerată probă la dosar.

Gheorghe Dincă a povestit unui coleg de celulă detalii terifiante despre cum a scăpat de cadavre
Gheorghe Dincă[Sursa foto: Captură tv]

Gheorghe Dincă, despre metodele inumane la care a recurs

Pentru a nu lăsa niciun indiciu polițiștilor și a scăpa de toate dovezile care duceau la el, Gheorghe Dincă a recurs la metode inumane și greu de imaginat.

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Citeste si: Fiul lui Gheorghe Dincă, gest ilegal la ieșirea din tribunal! Bunicul Luizei Melencu a sunat la 112

Criminalul s-a gândit foarte binele la toate posibilitățile și, deși prima oară a vrut să arunce cadavrul Luizei în Olt, acesta s-a răzgândit și a decis să o ardă de vie:

"Coleg de celulă: Şi când ai băgat acolo, automat, o ţinea şi pe ea fiarele alea…

Dincă Gheorghe: PE EA O ŢINEAU, DAR NU LUA FOC.

Coleg celulă: Nu lua foc aşa…

Dincă Gheorghe: Nu, nu. SE ALIMENTA CU OXIGEN PE SUB CU, PE SUB…

Coleg celulă: Şi curgea slănina, şunca?

Dincă Gheorghe: Păi am avut tablă, pe tablă a curs şi… totul a ars, totul…

Coleg celulă: Ai văzut oasele roşii?

Dincă Gheorghe: Păi da, erau roşii. Păi datorită temperaturii mari… Şi când se topea…

Coleg celulă: Adică ai inventat noua modă de a scăpa de cadavru.

Dincă Gheorghe: SĂ ARZI ÎNCONTINUU PÂNĂ SE FAC ELE ZOB, ASTA E ŞMECHERIA. Din ce am observat eu, acum de la mine, dar nu… n-am ştiut, de unde să ştiu eu de treaba asta?", a fost declarația terifiantă a criminalului din Caracal.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tatăl Alexandrei Măceșanu face confesiuni emoționante, la doi ani de la dispariția fetei: "Sufletul meu îmi spune că a fost traficată"

Polițistul, care a vorbit ultima dată la telefon cu Alexandra Măceșanu, și-a făcut singur dreptate. A dat în judecată MAI și IGPR

Ce i-a scris Gheorghe Dincă studentei care i-a trimis o scrisoare: "Aceeași mână care a ținut stiloul în mână, e aceeași mână care a omorât cele două fete"

Modele unghii 2022: top 100 de modele care se poartă

Raed Arafat a semnat ordinul! ESTE TOTAL INTERZIS acest lucru. S-a luat deja decizia

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Florin Călinescu a șocat o țară întreagă. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea posibil așa ceva

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies