Gheorghe Dincă avea o amantă celebră! Cu ce persoană publică s-a iubit criminalul din Caracal

Cu cine a avut o relație Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

De mai bine de o lună, numele lui Gheorghe Dincă este pe buzele multor români, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.


In articol:

Ies noi detalii la iveală din trecutul său. Oamenii legii au aflat că, deși purta haine ponosite iar în casă și în curte avea o mizerie de nedescris, monstrul din Caracal avea o avere deloc de neglijat. În plus, Gheorghe Dincă avea și o amantă, în timp ce soția se afla la muncă în Italia și susține că îi trimitea lunar bani.

Citeste si: Un cunoscut afacerist din România s-a sinucis! A lăsat un bilet în care și-a explicat decizia

Citeste si: Băiatul Mariei Constantin a început școala! Cum arată Codruț FOTO

Citeste si: O româncă sexy este luptătoare de wrestling în America! Elizabeth Chihaia face senzaţie în ring îmbrăcată în lenjerie intimă!

Despre amanta lui Gheorghe Dincă, oamenii legii au descoperit că femiea este o persoană publică. În urmă cu o lună de zile, Alexandru Cumpănașu a depus o plângere penală pe numele unei judecătoare influente din Caracal, care spune unchiul Alexandrei Măceșanu, i-ar fi fost amantă acum mulți ani lui Gheorghe Dincă. Soțul acesteia ar fi dispărut în condiții suspecte și există ipoteza conform căreia monstrul ar fi contribuit la evaporararea acestuia.

„Acest individ nu este ceea ce pare. El este parte a crimei organizate și are complici în Anglia și Italia. E un adevărat lanț din care face parte. Acest om este protejat judiciar și politic. Vă pot da un singur amănunt. Dacă autoritățile nu iau măsuri și nu anchetează informațiile pe care i le-am adus, voi face totul public. Acest individ a fost amantul unei judecătoare din Caracal, care a fost parte dintr-un anturaj complex”, spunea Alexandru Cumpănașu acum o lună.

Gheorghe Dincă, pus sub urmărire penală și pentru două violuri

Felix Bănilă, șeful DIICOT, a anunțat zilele trecute că Gheorghe Dincă a fost pus sub acuzare și pentru săvârșirea a două violuri.

„Ca urmare a declarațiilor luate, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de viol, în raport de alte două persoane vătămate decât cele precizate anterior” (n.r – Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu), a anunțat Bănilă.

FOTO: Capturi Știrile Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate