Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, va fi dus la Jilava! Se urmează procedura aplicată și în cazul criminalei de la metrou!

Gheorghe Dincă va fi dus la Jilava!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi informații de ultim moment despre criminalul din Caracal. Din primele informații, Gheorghe Dincă va fi dus la Jilava pentru expertiza psihiatrică! Până în acest moment nu a fost declarată o zi oficialăîn care va fi adus la Jilava, conform Mediafax.

La Jilava, așa cum a și solicitat, va primi și îngrijiri medicale. Reconstituirea va fi reluată după ce va primi sprijinul cadrelor medicale.

Se poate spune că se urmează procedura aplicată ca și în cazul Magdalenei Șerban, criminala de la metrou care a omorât o fată în data de 13 decembrie 2017, aruncând-o în fața metroului.

Citeste si: Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat în urma cazului crimelor din Caracal! Primele declarații după ce și-a anunțat decizia

Citeste si: Un nou caz șocant în România! Un bărbat de 43 de ani, mușcat de zeci de ori și ucis de câinele căruia îi ducea zilnic de mâncare!

Citeste si: Ce se întâmplă în acest moment cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a omorât două fete

Gheorghe Dincă cere îngrijiri medicale

În urma descinderii la locuința lui din Caracal, criminalul Gheorghe Dincă susține că ar fi fost lovit de către oamenii legii. Bărbatul a cerut îngrijiri medicale, deoarece acuză dureri la nivelul pieptului și coastelor, susținând că ar avea o fractură. Bărbatul ar fi fost lovit cu picioarele când a fost imobilizat în casa din Caracal.

”La momentul descinderii din ziua de 26, dimineața, dânsul a fost trântit la nivelul solului și i s-au aplicat niște lovituri cu bocancii în zona pieptului. El spune că are fracturi costale și de stern. Va fi transportat la spital pentru investigații. Dureri a avut. La audieri a avut momente în care tresărea de durere și își punea mâna în zona pieptului”, a declarat avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

Acesta a mai precizat că ”în mare masura dosarul se bazează pe recunoaștere pentru că probatoriul este foarte subțire”.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate