Gheorghe Dincă, declarații revoltătoare în fața anchetatorilor: "A crezut că sunt..." E inimaginabil ce a putut spune despre cele două fete pe care le-a ucis

Criminalul Gheorghe Dincă a făcut declarații revoltătoare în fața anchetatorilor. Avocatul său, Claudiu Lascoschi, a dezvăluit totul.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Şi-a menţinut declaraţiile (că le-a omorât pe cele două fete – n.r.), a dat indicii pentru a se lămuri cazul. Deci a cooperat, pe scurt. (…) Luiza şi Alexandra nu erau prostituate. El a crezut că sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu ele. Susţine că sunt doar două victime. A cooperat cu organul judiciar, a dat indicii şi ancheta are un curs favorabil”, a precizat Lascoschi, potrivit stirileprotv.ro.

„Nu s-a vorbit de tranşare, nu s-a relatat de tranşare. Deci incinerarea nu s-a făcut cu o tranşare anterioară, după deces, bineînţeles. De fapt, el a precizat că a pus-o netranşată, rezultând din declaraţie, şi a pus-o în picioare, în acel butoi“, a mai spus Lasoschi, potrivit Adevărul.

„Aş putea să vă spun că astăzi ceea ce au ei de făcut nu necesită prezenţa mea acolo. Au indicii suficiente care să-i ajute în cursul anchetei pe ziua de astăzi, chiar şi pe mâine“, a precizat Claudiu Lascoschi.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate