Gheorghe Dincă, în pericol! Este alertă de coronavirus la penitenciarul unde se află încarcerat. Ce se întâmplă în aceste momente cu „Monstrul din Caracal”?

O angajată a penitenciarului în care se află închis Georghe Dincă a fost infectată cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Gheorghe Dincă, în pericol! Este alertă de coronavirus la penitenciarul din Craiova. Ce se întâmplă în aceste momente cu „Monstrul din Caracal”?


In articol:

Alertă maximă la penitenciarul de maximă siguranță din Craiova, unde se află închis Gheorghe Dincă. O poliţistă a fost vineri testată pozitiv cu noul coronavirus şi este deja internată în spital, scrie România Tv.

Alertă de coronavirus la penitenciarul unde se află Dincă

Potrivit primelor informații, poliţista infectată cu COVID-19 este sora unui cadru medical de la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova și lucrează în departamentul administrativ al penitenciarului. Femeia nu a intrat în contact cu niciunul dintre deţinuţi.

Citeste si: Val de reacții după ce vloggerița Bianca Adam a fost bătută. Prima reacție a vloggeriței: „Nu mai am nimic de declarat”

Citeste si: Vloggerița Tequila, bătută! Cine e bărbatul a lovit-o pe Bianca Adam? Fost politician, conslier local, dat afară din partid după ce a lovit un tânăr cu piciorul în cap

Citeste si: Asta da veste! Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat. Detalii uluitoare

După ce s-a aflat rezultatul testului, toţi colegii cu care a intrat în contact poliţista în ultima perioadă au fost identificaţi, iar acum se află în izolare monitorizată la domiciliu, după ce au fost testaţi şi primele rezultate au fost negative.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate