Gheorghe Dincă, interzis la spovedanie! Motivul halucinant pentru care criminalul din Caracal nu are voie să vorbească cu un preot

Gheorghe Dincă le-a cerut anchetatorilor să-i aducă un preot pentru a se spovedi, însă se pare că oamenii legii nu sunt de acord cu cerința monstrului din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

La aproape trei luni de când a recunoscut în fața anchetatorilor că el este criminalul Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, criminalul din Caracal a cerut să se spovedească în fața unui duhovnic.

Citeste si: Cazul dispariției din Cluj: Daria, fata de 13 ani și unchiul ei au fost găsiți

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face dezvăluirea care schimbă tot: „Am dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Magistrații italieni îl protejează pe Dincă”

Citeste si: Cum a hotărât Alexandru Cumpănașu să candideze la președinție: „Am fost parte a acestui sistem și astăzi îl voi distruge din temelii”

Gheorghe Dincă, interzis la spovedanie! Motivul halucinant pentru care criminalul din Caracal nu are voie să vorbească cu un preot

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, este cel care a dezvăluit într-o emisiune tv că Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească în fața unui preot, însă se pare că Dincă fost refuzat de anchetatori. Invitat în emisiunea tv, Tonel Pop a dezvăluit care sunt motivele pentru care Gheorghe Dincă nu este lăsat să se spovedească.

fara descriere

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: 'Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!'. Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate