Gheorghe Dincă, la pușcărie ca la SPA! De ce s-a îngrășat în arest ”monstrul din Caracal”? Imagini incredibile

Gheorghe Dincă se simte bine la închisoare. ”Monstrul de la Caracal” a apărut ras, frezat și cu câteva kilograme în plus, după o lună și jumătate de arest.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă a ajuns de nerecunoscut în arest, după o lună și jumătate de interogatorii dure. În loc să fie afectat de regimul de viață pe care-l duce acum și de faptul că ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, ”monstrul din Caracal” a părut scos mai degrabă de la un centru de relaxare decât din arest.

fara descriere

Ieri, Ghoerghe Dincă a fost adus din nou de procurori la casa din Caracal iar imaginbile cu el au șocat opinia publică. Dincă a luat câteva kilograme, fața i s-a rotunjit iar cearcănele i-au dispărut complet. Deloc afectat de ceea ce i se întâmplă, Dincă putea fi confundat cu ușurință cu unii dintre anchetatori. Spălat, frezat, proaspăt-bărbierit și tuns, ”monstrul din Caracal” abia mai aducea cu bărbatul murdar găsit de polițiști acum o lună și jumătate printre gunoaie și resturi, în propria curte.

Lumea s-a întrebat cum a reușit să se îngrașe Gheorghe Dincă în arest, în numai o lună și jumătate. O explicație ar consta în faptul că mesele regulate de la pușcărie i-au priit bărbatului care, în trecut, avea un ritm de viață destul de haotic,

Citeste si: Reconstituire caz Caracal. Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, în timp ce Gheorghe Dincă participa la reconstituirea întâmplărilor

Citeste si: Familia Luizei Melencu, în ziua reconstituirii răpirii fetei: "Sufletul şi inima noastră ne spun că Luiza nu e moartă."

Citeste si: Atacul lui Christian Sabbagh la adresa lui Alexandru Cumpănașu continuă: ”Nu e doar obraznic, e într-un delir continuu”

Gheorghe Dincă nu a cedat în fața presiunii anchetatorilor

fara descriere

Gheorghe Dincă i-a uimit pe procurori, polițiști și avocați prin tăria de care a dat dovadă în timpul anchetei. Bărbatul nu a cedat niciodată nervos, deși se confruntă cu acuzații extrem de grave și a lăsat mereu impresia că se joacă cu anchetatorii. El a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și Alexandra însă nu a putut să explice ce a făcut cu cadavrele. Mai mult, el nu a putut să-și descrie victimele și nici să spună cum le cheamă pe cele două fete.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate