Gheorghe Dincă, mesaj macabru din închisoare. A scris 50 de pagini de blesteme pentru cei care au contribuit la condamnarea lui: „Să rămână paralizați în următoarele 30 de zile”

Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare, cere apel la sentința Tribunalului Olt

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Gheorghe Dincă, cel supranumit și „Monstrul din Caracal”, a transmis instanței o cerere de apel care are aproape 50 de pagini. Bărbatul a scris textul plin de blesteme la adresa celor care l-ar fi obligat să își asume faptele pe care nu le-ar fi comis și l-au condamnat pe nedrept, după cum spune el.

Gheorghe Dincă cere apel la sentința Tribunalului Olt

Documentul de 50 de pagini, scris de Gheorghe Dincă, este adresat judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova. Bărbatul folosește un limbaj de-a dreptul șocant și susține că probele științifice din dosar sunt de partea sa. Acesta a mai spus că cei care l-au ignorat cu bună știință, vor suferi timp de mai multe generații.

Eu le urez tuturor celor care au contribuit, voit prin interpuși, celor care au ascuns adevărul în favoarea acuzării să aibă: ei, copiii lor, părinți lor, frații lor, nepoții, rudele, toți cei dragi lor, să aibă parte timp de trei generații de boli, accidente, morbidități, să rămână legume la pat, să aibă coșmaruri

de groază, având soarta acelei judecătoare R. de la Slatina, care a fost mâncată de pisicile ei și plină de viermi după o lună de zile, murind fără lumânare.

Să facă diabet, cheltuindu-și toți banii din salariu sau din pensie pe medicamente, fără să se vindece. Să mă strige pe mine tot timpul pentru a le cere apă să le dau de băut”, a scris Gheorghe Dincă în apelul formulat la sentința Tribunalului Olt, potrivit Fanatik.  

Monstrul din Caracal” a dat termen pentru cei care au contribuit la condamnarea lui

Gheorghe Dincă susține că va face o listă cu toate acele persoane care au contribuit la condamnarea sa și le urează să aibă parte de tot ce s-a rugat el la Dumnezeu. De asemenea, ”Monstrul din Caracal” le-a dat termen.

Citește și: Gheorghe Dincă a ieșit din penitenciarul Craiova. Unde se află acum? „Să nu i se întâmple vreo moarte subită” Detalii de ultim moment

Toți cei care, direct sau indirect, au o contribuție la acuzarea mea fără a menționa acele probe științifice doveditoare în favoarea mea, să aibă parte de tot ce eu l-am rugat pe Dumnezeu și pe Isus, să fie pedepsiți în următoarele 30-83 de zile, începând de azi, 30-09-2022”, a mai scris Gheorghe Dincă.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

De asemenea, Gheorghe Dincă nu se limitează doar la cei ce au susținut condamnarea sa, ci și la persoanele care vor contribui la acuzarea acestuia.

Ei s-au crezut niște Dumnezei, în funcții, ce decid soarta unor oameni după bunul lor plac”, a mai adăugat Gheorghe Dincă în documentul scris de el.

Gheorghe Dincă susține că a fost bătut de trupele SAS

Agresorul Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu susține că a fost ”torturat, maltratat fizic și psihic” pentru a recunoaște crimele pe care nu el le-ar fi comis. Acesta detaliază momentul agresiunii și spune că a fost supus la bătaie în dimineața zilei de 26 iulie 2019 și ar fi durat 2 ore di 45 de minute.

Așa am fost determinat a accepta să iau eu asupra mea tot ce mi s-a impus, pentru a-i opri din a mă mai bate (lașii) cu picioarele (bocancii din dotare) ai trupelor S.A.S. Slatina”, a mai scris Gheorghe Dincă.

Citește și: Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare din partea lui Gheorghe Dincă. Când au deschis-o, rudelor nu le-a venit să creadă ce au aflat: "Trăiește. Eu mă rog mereu să apară"

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a explicat că Gheorghe Dincă nu era obligat să motiveze apelul în drept, însă acest lucru i-a permis să compună cererea sub forma unei scrisori adresată instanței.

După părerea mea, minte de îngheață apele. El nu a recunoscut crimele după așa-zisa bătaie primită pe 26, ci abia după ce a avut o discuție privată cu polițistul trimis de la București”, a explicat Carmen Obârșanu, pentru Fanatik.

Pe 31 Ianuarie 2023 începe Apelul în cazul Caracal

Curtea de Apel Craiova a admis cererea de apel formulată de Gheorghe Dincă împotriva sentinței din cazul Caracal, iar procesul va fi reluat în data de 31 Ianuarie a anului următor.

De asemenea toate părțile implicate în acest dosar au formulat cereri de apel, precum: familiile Melencu și Măceșanu, DIICOT Olt și Ștefan Risipțeanu, care a fost complicele lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost adus la penitenciarul din Craiova, în care va rămâne pe tot timpul judecării apelului.

Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare, cere apel la sentința Tribunalului Olt

Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare, cere apel la sentința Tribunalului Olt

[Sursa foto: Captură YouTube]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Moarte suspectă în Vaslui! O adolescentă a fost găsită fără suflare lângă aragazul pornit: „Suntem fără cuvinte”

Reguli pentru acordarea venitului de incluziune. Au fost stabilite normele: Categoria de români care nu va primi ajutorul financiar

Două surori din Brașov, batjocorite ore în șir de prietenul tatălui lor. Mama fetelor, declarații halucinante, după ce le-a lăsat în grija agresorului: „A venit cu un bidon de...

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies