Gheorghe Dincă, protejat de polițiști? Un taximetrist a făcut dezvăluiri șocante: „Nu de puține ori am văzut când vine mașina, inclusiv comandantul Poliției Rutiere”

Un taximetrist din Caracal a povestit că Gheorghe Dincă ar fi fost protejat de polițiști.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un taximetrist a spus că Ghoerghe Dincă era protejat de polișiști pentru că făcea parte din categoria celor care transportau documente oficiale. Conform declarațiilor oferite reporterilor România TV, oamenii legii apelau la șoferii care ofereau în mod ilegal servicii de taximetrie pentru a trimite diverse documente. În schimb, îi lăsau pe infractori să-și facă treaba fără să-i deranjeze, a mai povestit taximetristul.

Citeste si: Sanitas Săpoca: „E inadmisibil ca trei persoane să supravegheze 70 de pacienți cu probleme psihice”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri în cazul Caracal! Misterul se adâncește: „Este logic că nu avea cum să o omoare Gheorghe Dincă, dacă el nu era acolo”

fara descriere

Reporter: Cum adică polițiștii trimit prin acești rechini documente?

Taximetrist: Sigur că da! Da! Da! Exact acolo, unde stau rechinii care fac Slatina, acolo e o stație de taxi. Stația de taxi. Nu de puține ori am văzut lucrul ăsta, nu numai eu ci și colegii mei, când vine mașina, inclusiv comandantul Poliției Rutiere.

Reporter: Deci l-ați văzut pe comandantul Poliției Rutiere, vine la rechinii ăștia și le dă documente oficiale pe care să le transporte?

Taximetrist: Pot să vă spun lucrul ăsta, de aia îi susțin, îi țin în brațe... Așa ceva nu se poate, ca să trimiți niște documente oficiale prin rechini! Ca tu să nu mai bagi mașina până acolo, în schimb îți iei banii pe benzină.

Reporter: Știți dacă numele lui Gheorghe Dincă figura și el pe lista oamenilor care făceau ocazia, adică taximetrie ilegală?

Taximetrist: Da. Deci dacă dumneavostră vă uitați foarte bine pe internet, deci acum două săptămâni s-a postat pe internet acea listă. Deci colegii mei au postat una dintre liste, cu cei care fac Slatina

Reporter: Și apare și numele lui Gheorghe Dincă pe lista aia?

Taximetrist: Apare numărul de mașină.

Reporter: Dar îl știați din vedere, că făcea și el taximetrie ilegală.

Taximetrist: Îl știe toată lumea, v-am spus. Făcea Slatina și Craiova, mai mult.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate