Gheorghe Dincă, pus sub acuzare de urmărire penală și pentru două violuri

Informații de ultimă oră legate de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost pus sub urmărire penală și pentru două violuri. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp. El este principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

  „Ca urmare a declarațiilor luate, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de viol, în raport de alte două persoane vătămate decât cele precizate anterior” (n.r – Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu)”, a anunțat Bănilă.

  Citeste si: Averea familiei lui Dincă, verificată în străinătate! Ar putea urma sechestre

  Citeste si: O artistă celebră s-a dezbrăcat și a pozat cu celulita la vedere! ”Cea mai mare frică a mea”

  Citeste si: Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația în privința Luizei! Când ar fi ucis-o, de fapt

  Ultimă oră: oseminte găsite într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

  Detalii de ultimă oră! În curtea lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, s-au găsit noi fragmente de oase într-una dintre gropi, probe ce vor fi adăugate la dosar. Iată anunțul făcut de Felix Bănilă, procurorul-șef DIICOT.

  "În curtea inculpatului, au mai fost descoperite și alte fragmente osoase, într-o groapă săpată în pământ, a căror expertizare genetică a fost de îndată dispusă către specialiștii INML prin ordonanța din 7 august 2019. S-a cerut compararea profilul lui Risipiteanu Ștefan cu urmele de păr și alte probe ridicate din casa și mașina lui Dincă", a spus Felix Bănilă.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate