Gheorghe Dincă s-a pocăit în închisoare?! Dezvăluiri șocante despre monstrul din Caracal: „A cerut să se spovedească și...”

Gheorghe Dincă a devenit un om evlavios după ce a fost bătut și violat în închisoare de către ceilalți deținuți, ca o pedeaspă pentru faptele sale odioase.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Gheorghe Dincă s-a pocăit în închisoare?! Dezvăluiri șocante despre monstrul din Caracal: „A cerut să se spovedească și...”


In articol:

Gheorghe Dincă a șocat o țară întreagă după ce le-a răpit și violat pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Monstrul din Caracal i-a purtat pe procurori pe mai multe piste și nici până la ora actuală nu se știe ce s-a întâmplat exact cu cele două adolescente răpide dispărute din sânul familiei de anul trecut. 

Citeste si: Adevărul despre sexualitatea lui Gheorghe Dincă! Ce a scris în raport medicul care l-a consultat pe ”prădătorul” de la Caracal!

Ce a ajuns să facă Gheorghe Dincă în închisoare

Ajuns în spatele gratiilor, Gheorghe Dincă a avut parte de mai multe schimbări de comportament, însă cel din ultima vreme i-a băgat la bănuieli pe ceilalți denuți. Se pare că după ce a fost bătut și violat, Gheorghe Dincă a preferat să se retaragă în colțișorul lui și să ia calea lui Dumnezeu. Potrivit unor surse Playtech, monstrul din Caracal a cerut să se spovedească și vrea să fie vizitat săptămânal de un preot.

Citeste si: Când credeam că nu ne mai poate șoca nimic la cazul Caracal... Avocatul familiei Melencu: ”Din casa lui Dincă nu s-au luat amprente!” Procuror: ”Erau prea multe cârpe” | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cazul Caracal! Acuzații grave la adresa anchetatorilor! Camera lui Dincă ar fi fost goală, iar polițiștii au amenajat-o să pară ”de tortură”! Cine a făcut această afirmație?

„Nu mai vorbește cu nimeni despre faptele sale, stă mai tot timpul singur, nu vrea să mai interacționeze cu nimeni. Citește biblia, spune rugăciuni, ba chiar a cerut să se spovedească, motiv pentru care a primit vizita unui preot. Spune că regretă faptele sale și că vrea să ia calea bisericii, însă nu îl crede nimeni. Vorbește săptămânal cu un preot, dar toată lumea consideră că este doar un joc de-al lui pentru a obține iertarea celorlalți”, au declarat sursele Playtech.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate