Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația în privința Luizei! Când ar fi ucis-o, de fapt

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația în cazul Luizei Melencu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Gheorghe Dincă a spus că vrea să schimbe unele lucruri din declarații având în vedere cazul Luizei, în special, respectiv a venit cu anumite modificări, pe surse, pentru că deocamdată nu avem o poziție oficială a anchetatorilor, și anume că nu ar fi ucis-o pe Luiza în aceeași zi, așa cum a mărturisit până acum”, a relatat Georgiana Murgilă, reporter Antena 3. Dincă susține, în urma schimbării declarației date anchetatorilor, că a ucis-o pe adolescenta de 19 ani cu câteva zile înainte ca soția lui să revină în țară cu ocazia sărbătorilor pascale.

A ucis-o atunci când a aflat că soția lui va veni acasă în Caracal. Știm că ea a venit în preajma Paștelui”, a mai spus reporterul sursei citate, precizând că de data aceasta monstrul din Caracal și-a schimbat complet atitudinea, fiind nervos și deranjat că oamenii legii îl forțează să răspundă la aceleași întrebări.

Mama Alexandrei Măceșanu crede în continuare că fiica ei trăiește

Mama celeilalte victime a lui Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu, crede în continuare că fiica ei trăiește.

„Noi tot ne legăm de o mică speranţă, firicelul acela de speranţă… s-o găsim şi să intre într-o zi pe poartă. Din ce am înţeles noi acolo, nişte oameni simpli, probele sunt dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele. Dar nici mie nu mi-au spus concret dacă toate osemintele acelea ar forma corpul Alexandrei. Am citit noi acolo, dar vă daţi seama… nişte termeni… rămâne să studieze domnul avocat dosarul şi să vedem în continuare. Noi o să luptăm pentru a afla adevărul. Ne întăreşte Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioşi şi mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm. Fata cea mică ştie că de când a plecat de acasă nu am mai găsit-o”, a declarat Teodora Măceșanu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate