Gheorghe Dincă șochează din nou în pușcărie! Criminalului din Caracal a avut o cerință neașteptată înainte de a se prezenta la înfățișările de la tribunal

Gheorghe Dincă are o nouă pretenții în pușcărie, care avea să îi surprindă pe toți cei din jurul lui

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă nu se dezminte nici la mai bine de șase luni de când a fost băgat în închisoare de oamenii legii după uciderea celor două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în casa ororilor din Caracal.

Dacă, inițial, criminalul din Caracal a șocat prin declarațiile date, de fiecare contradictorii, ei bine, și la nivelul de pretenții, el a dus chiar la indignare în masa. Astfel că, de la dorința de a sta singur în celulă sau de condițiile de igienă sau de mâncare, Gheorghe Dincă nu s-a dezmințit  nici atunci când a avut cerințele pentru marele proces în care este principalul acuzat în cazul de dispariție a celor două adoelescente de 15 ani și 17 ani!

Citeste si: Mezina familiei Măceșanu a aflat de la televizor că Alexandra este moartă. Cum a reacționat fata: „Nu vrea să mai doarmă...”

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu a publicat fotografii neștiute cu nepoata lui dispărută! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Gheorghe Dincă a povestit în amănunt cum el și complicele lui au violat-o pe Luiza! Detalii șocante

fara descriere

Gheorghe Dincă, un deținut dificil, cu foarte multe pretenții

Mai mult decât atât, potrivit unor surse bine informate, Gheorghe Dincă ar fi cerut pază dublă, și a motivat totul prin susținerea că îi este teamă de familiile Luizei și Alexandrei, care, de nenumărare ori, ar fi spus că ar fi în stare de orice dacă le-ar cădea în mână. ”La pușcărie este păzit foarte bine, iar la tribunal, își dorește să fie la fel, pentru a se evita incidentele cu părinții supărați”, au dezvăluit persoane din caz în urmă cu o lună.

Pe de altă parte, criminalul din Caracal are probleme și de ordin psihic în această perioadă. Din informațiile primite din preajma lui, se că Dincă nu mai suportă presiunea la care este supus.”S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar...”nu mai pot, o să clachez”. Cam asta este starea lui acum”, au dezvăluit persoane de la fața locului când s-a decis programarea procesului.

fara descriere

Gheorghe Dincă are o nouă cerință de pușcărie înainte de proces! Criminalul din Caracal nu s-a adaptat la peniteciar

Aceleași surse au mai dezvăluit că, în mod surprinzător și de neconceput, Gheorghe Dincă are o nouă cerință de pușcărie înainte de proces! ”Dacă se credea că se va adapta la penitenciarul din Olt, acolo unde a fost transferat de la București pentru a fi judecat, ei bine, nu este deloc așa. Dimpotrivă, orice lucru pare să îl deranjeze! De aceea, a cerut să fie liniște totală în jurul lui înaintea înfățișărilor la process, fiindcă nu poate să mai suporte nimic. În caz contrar, nu va coopera”, au mai povestit persoane din preajma criminalului din Caracal. Citește continuarea materialului pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate