Gheorghe Dincă, surprins cu ochii în lacrimi în curtea casei groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plâns!

Scene surprinzătoare au fost surprinse sâmbătă în curtea criminalului din Caracaș. Se pare că Gheorghe Dincă a fost văzut cu ochii plini de lacrimi în timpul perchezițiilor efectuate de anchetatori.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Potrivit unor surse, Dincă a declarat că este cuprins de regrete şi că plânge pentru că a ajuns în această situaţie, relatează antena3.ro.

Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi că a minţit la început și vrea să plătească pentru faptele sale.

Tatăl Luizei, dezvăluire cutremurătoare! Care au fost ultimele cuvinte ale fetei sale

Luiza Melencu a stat de vorbă ultima dată cu tatăl său. Fata i-a închis în momentul în care s-a urcat în mașina morții.

”E fata mea. Eu am vorbit la 11:30, în ziua de 14 aprile, m-a sunat ea pe mine și mi-a zis - tati, am venit să scot bani de la bancomat, care mi i-a trimis mami din Anglia. Nu i-am scos, dar mă duc acasă- mi-a zis apoi că a ajuns la ocazie și că mă sună când ajunge acasă. Asta a fost ultima vorbă cu Luiza. A venit mașina morții probabil. Eu simt că trăiește. Pe mine m-au îndepărtat soția și socrul meu”, a spus tatăl Luizei, citat de antena3.ro.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie. Ulterior s-a aflat că tânăra a fost și ea o victimă a criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, ce a ucis-o și pe Alexandra.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate