Gheorghe Zamfir si Benone Sinulescu s-au certat infiorator de la un pechinez! Naistul l-a acuzat pe rapsod ca ar fi dezvaluit presei faptul ca, dupa moartea catelusei lui, Melinda, ar fi tinut-o pe aceasta doua saptamani in congelator!

Dragostea lui Gheorghe Zamfir (71 de ani) pentru caini, dusa uneori la extrem, a facut victime ilustre si in cercul de prieteni al maestrului. Printre ele s-a numarat si Benone Sinulescu (75 de ani), care a fost acuzat de naist ca ar fi povestit presei faptul ca el ar fi tinut-o in frigider, doua saptamani dupa moarte, pe catelusa sa mult iubita, Melinda!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descrierePana in anul 2000, Gheorghe Zamfir si Benone Sinulescu au fost buni si vechi prieteni, fapt confirmat in repetate randuri de cunoscutul cantaret buzoian de muzica populara, care declara ca primii bani din muzica i-a facut impreuna cu Gheorghe Zamfir si cu orchestra lui. Insa totul s-a terminat atunci cand revista VIP a publicat informatia ca Zamfir si-ar fi pastrat la frigider, vreme de doua saptamani, catelusa moarta, pe care a si inmormantat-o la Paris, in prezenta unui preot! Negru de furie ca informatia a ajuns la public, Zamfir l-a acuzat pe Sinulescu de faptul ca ar fi fost sursa de informare a presei in problemele de “familie” ale naistului! Chiar daca rapsodul a negat cu tarie acest lucru, Zamfir a tinut supararea in el multi ani, rupand atunci legaturile cu Benone.

fara descriereFoarte atasat de pechinezul Melinda, Zamfir i-a facut acesteia, in anul 2000, o inmormantare fastuoasa la Paris, in prezenta unui preot, fiind efectiv distrus de disparitia sa: “Cand a plans tata, nu am varsat nici o lacrima, caci el mi-a facut bine, dar mi-a facut si rau. Cand a murit Melinda, am plans zile in sir, pentru ca ea mi-a facut numai bine”, a declarat Zamfir, care a marturisit acum un an ca are acasa 28 de caini, cu care doarme in pat!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate