Ghici al cui este acest NANAU?! An de an strange o adevarata "gaLERie" la spectacolele sale de colinde!

Este un cioc? O cresta de munte?! Nu... e chiar un nas! Un nanau in toata regula!

Distribuie pe:

fara descrierePosesorul nasului incovoiat din imagine este unul dintre cei mai celebri colindatori autohtoni, un maramuresan emigrat in Canada care an de an, de Sarbatori revine in tara pentru concerte. Falnicul nas este, in prezent, doar o amintire, intrucat artistul a apelat la chirurgia plastica.

Nasul sau arata in anii 80 precum un CIOC de vultur! Insa nu cu proeminenta remarcabila si-a cucerit Stefan Hrusca fanii, ci cu vocea! Cel mai celebru colindator roman nu a "purtat" nasul tip cioc prea multa vreme, intrucat, dupa Revolutie a apelat la medicul estetician, care l-a lasat, dupa mai multe interventii cu un "nasuc" mult mai "timid"...

fara descriereStefan Hrusca e nascut in anul 1957, in localitatea Ieud din Maramures. A debutat ca artist pe scena Cenaclului Flacara in anul 1981. Pana in 1984 sustinute peste 1.00 de spectacole alaturi de festivalul creat de poetul Adrian Paunescu.

fara descriereIn 1991 a emigrat in Canada. Cu un aer occidental si un nas nou, Hrusca a lasat-o mai moale cu folkul si s-a dedicat mai mult colindelor. An de an, in perioda sarbatorilor de iarna, artistul isi rezerva bilet spre Romania pentru a sustine spectacole in care interpreteaza hiturile "Ziurel de ziurel" sau "Pomut razmuratu' " si... "Lereu-i ler", bineinteles!

Lui Gica Popescu nu i-ar fi iesit asa cum a vrut

Presa tabloida a relatat de mai multe ori faptul ca la scurt timp dupa Revolutie, fostul capitan al Barcelonei, in prezent omul de afaceri Gica Popescu, a sufertit o interventie chirurgicala la nas. “Baciul” si-a remodelat nasul cu ajutorul unei operatii estetice, insa rezultatul n-ar fi fost cel dorit de fostul mare fotbalist!
Gica n-a vrut sa vorbeasca vreodata despre acest aspect.
fara descriere

Gabi Popescu a spus ca avea deviatie de sept

Si fostul jucator al Valenciei, Gabi Popescu, a suferit o interventie chirurgicala la nas.Desi presa a speculat faptul ca fotbalistul a vrut sa-si micsoreze nasul, Popescu a negat si a afirmat ca a fost obligat sa suporte interventia chirurgicala avand deviatie de sept.
fara descriere

Guta s-a operat de mai multe ori!

In 2009, manelistul Nicolae Guta a suferit patru operatii la nas, ultima interventie fiind efectuata la o clinica de fite din Franta, pe care a platit-o cu 4.000 de euro!
fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate