Ghici cine castiga mai mult dintre Bianca si Victor Slav! Vezi cine canta in familia lor cand vine vorba de bani, cocosul sau gaina?!

In familia Slav canta gaina cand vine vorba despre castiguri! Bianca este cea care aduce banii in casa, in schimb, Victor este partea echilibrata a cuplului!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereVictor Slav avea dreptate cand le-a spus prietenilor sai ca “Bianca este o mina de aur”! Frumoasa lui sotie este cea care aduce cei mai multi bani in casa,fiind solicitata mereu pentru evenimente platite cu sume mari in euro!

Astfel, Dragusanu incaseaza de la o prezentare de moda, la care este fie mireasa, fie gazda, in jur de 5.000 de euro! Pe luna, ea are in jur de patru astfel de evenimente, asa ca, la un calcul simplu, incaseaza 20.000 de euro doar din aparitii publice in 30 de zile! Mai mult, ea mai castiga si din imagine! Se stie ca roscata promoveaza un foarte cunoscut salon de bronzare, din care aduce acasa 1.000 de euro lunar, si un site de extensii pe internet, de unde ii vin in jur de 2000 de euro lunar! Firma de haine nu este profitabila, in atari conditii, nu punem la socoteala nici macar un cent de aici! In plus, Bianca are si posibilitatea de a aparea si la alte posturi de televiziune, inafara de PROTV, unde la fiecare sedere pe canapea nu ia mai putin de 4.000 de lei!

In ceea ce-l priveste pe Victor Slav, se pare ca el nu ia un salariu imens pentru ca prezinta “Vremea” la PROTV! Important pentru el este faptul ca e angajat intr-un trust foarte important unde doreste sa ajunga toata lumea! Oamenii din jurul lui sustin ca nu are o leafa mai mare de 1.500 de euro lunar, in schimb, ii merge binisor cu florariile, care produc bani! Sa nu va ganditi ca sunt foarte multi, ci intre 3.000 si 5.000 de euro pe luna, insa tot e bine! Daca mai punem la socoteala ca si el este invitat la evenimente in ultima vreme, mai adaugam inca 1500 de euro la o aparitie mondena si suma se aduna! Totusi, nu suficient pentru a o depasi in castiguri pe frumoasa lui sotie!
fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate