Ghicitoarea Oanei Zavoranu face dezvaluiri socante: "Va avea o cumpana grea in 2013, care-i poate fi fatala"

Oana Zavoranu a reusit sa treaca cu bine peste tentativa de sinucidere din finalul acestui an, insa anul 2013 nu se anunta nici el unul prea usor pentru vedeta de 39 de ani.

Distribuie pe:

fara descriere

Reporterii nefiltrat.ro au stat de vorba cu o femeie care sustine ca i-a citit in palma Oanei Zavoranu cu mai mult timp in urma si care spune ca a vazut acolo multe din cele care i s-au intamplat ulterior.

"Oana a venit la mine acum vreo zece ani, sa-i ghicesc in palma. Inca de atunci era preocupata de lucruri de genul asta. I-am explicat ca cititul in palma nu are nimic ocult, nu trebuie sa ai capacitati speciale pentru a o face, e doar o stiinta a interpretarilor pe care o capeti cu timpul. De cele mai multe ori, ceea ce vad in palma unui om, se adevereste, dar exista si exceptii. In cazul ei, pana acum a iesit totul", a spus femeia.

"Am vazut la ea sapte ani de fericire, care se vor curma brusc. Dupa aceea urma o prapastie, o perioada grea de tot. Pe cat de fericita a fost cu Pepe, pe atat de greu ii e acum. Apoi am vazut multa suferinta si mai multe cumpene. A treia dintre ele, insa, ii poate fi fatala. I-am spus-o si ei ca la 40 de ani va fi in pragul mortii si depinde doar de ea daca va reusi sa treaca mai departe. Daca o va face, lucrurile se vor aseza pe fagasul lor. Nu va mai fi ca inainte, dar isi va gasi echilibrul. Insa aceasta cumpana inca nu a venit, cel mai probabil se va intampla la anul", a mai spus ghicitoarea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate