Stiri

Ghidul pensionarului care pleaca in Grecia pe banii primariei! Ai voie sa faci sex dar iti platesti singur aerul conditionat!

Primii 50 pensionari vor pleca in Grecia pe banii Primariei Generale pe 24 august. In total, 1000 de batrani vor beneficia de o vacanta gratuita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ghidul pensionarului care pleaca in Grecia pe banii primariei! Ai voie sa faci sex dar iti platesti singur aerul conditionat! icon photo


Fericitii pensionari care vor pleca la Parlia-Katerini pe banii primariei au insa si o serie de obligatii, specificate in „regulamentul privind inscrierea, participarea si derularea taberei cultural-educative in Grecia”.


In primul rand, turistii interesati de programul „cultural-educativ” in Grecia trebuie sa stie ca spatiile de cazare sunt prevazute cu aparate de aer conditionat, insa in camere nu vor gasi telecomanda. Daca doresc racoare, ei trebuie sa scoata din buzunar suma de 5 euro/zi, pentru ca primaria nu suporta aceasta taxa. De asemenea, pensionarii trebuie sa-si faca singuri asigurare de calatorie. Paradoxal, aceasta a fost o conditie la inscriere, astfel incat batranii ar fi trebuit sa-si asigure calatoria dinainte sa stie daca dosarul a fost acceptat si ei sunt eligibili pentru excursie.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune