Vedete

Giani din "Las Fierbinti", extrem de palid din cauza bolii sale misterioase! Ce spune Constantin Dita despre starea lui de sanatate de acum

Giani din „Las Fierbinti” a vorbit despre starea lui de sanatate din acest moment, dupa ce s-a aflat ca a fost grav bolnav.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Giani din "Las Fierbinti", extrem de palid din cauza bolii sale misterioase! Ce spune Constantin Dita despre starea lui de sanatate de acumicon photo


Actorul Constantin Dita alias Giani din „Las Fierbinti” a recunoscut ca este extrem de palid, insa sustine ca starea lui de sanatate s-a imbunatatit si ca se afla pe drumul cel bun. Ultimele sale aparitii televizate il arata, intr-adevar, mult mai tras la fata si palid, lucru care se datoreaza unei misterioase boli de care actorul sufera.

Giani din "Las Fierbinti", palid din cauza bolii: "Medicii m-au ajutat mult"


„Sanatatea: de ce sunt palid... Am fost bolnavior, mi-am revenit... e bine. Suntem pe drumul cel bun. Sunt „pe refacere”, asa, dar e bine. Nu mai... a trecut ce era rau si... nu mai, gata! Am inchis subiectul! Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit o... ca i-am dat de cap. Nu eu, medicii! Am intalnit medici foarte faini care m-au ajutat mult in perioada asta. Dar nu mai vreau sa... a trecut, gata!”, a spus Giani.

Constantin Dita a dezvaluit ca sufera de o boala destul de grava la sfarsitul anului trecut, cand a trebuit sa anunte ca va lipsi de la un important show de stand-up comedy. El spunea atunci ca se afla intr-un program de investigatii medicale si ca medicii inca nu au aflat care este cauza imbolnavirii. Giani nu a dezavluit insa niciodata de ce anume sufera.

Giani din "Las Fierbinti", palid din cauza bolii! Ce se intampla mai departe?


Acum, Giani spune ca starea lui de sanatate este mult mai buna, in ciuda faptului ca este palid, asa ca si-a reinceput activitatea. El a revenit cu al doilea sezon din show-ul de televiziune unde-l are ca partener pe Andi Moisescu, se pregateste pentru inceperea filmarilor la serialul care l-a facut celebru, dar a anuntat si un turneu national de stand-up comedy care va avea loc in perioada aprilie-mai. 


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune