Giani Kirita a decis de fapt soarta meciului de protectie de la Exatlon? Ce a facut el cand scorul era egal? VIDEO

Faimosii au pierdut in editia Exatlon din 24 aprilie jocul de protectie si astfel trei concurenti din aceasta echipa au fost nominalizati.

Autor: C.L.

Meciul s-a decis la scorul de 8 egal, atunci cand Cosmin Cernat a anuntat ca echipele sa-si faca strategiile si sa anunte care baiat si care fata vor intra in jocurile decisive.

La Faimosi, a avut loc o discutie intre baieti. Initial, aceasta s-a purtat intre Vladimir Draghia si Catalin Cazacu, cel din urma intrebandu-l pe primul cate jocuri a castigat si daca “se baga”.

Draghia a raspuns ca a castigat 3 meciuri, dar ca vrea sa afle si parerea lui Valentin “Bruce”. Acesta a spus ca ar vrea el sa mearga la joc.

“Vrei sa te duci tu, Vali?”, a intrebat Vladimir Draghia, iar Bruce a spus ca da, daca ei sunt “Ok cu asta”. Parea ca Bruce va intra la joc, insa a intervenit Giani Kirita care a spus ca Draghia trebuie sa intre pentru ca are trei partide castigate. Si asa a ramas! Numai ca Vladimir Draghia a pierdut jocul in fata lui Stefan, iar apoi Larisa in fata Roxanei, asa incat Faimosii au pierdut meciul de protectie de la Exatlon din 24 aprilie.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies