Giani Kiriță a jignit-o pe Andreea Arsine! Cum au comentat mama Andreei și cea a lui Giani incidentul

Giani Kiriță a jignit-o pe Andreea Arsine în emisiunea Exatlon din 25 februarie. Mama lui Giani Kiriță, doamna Niculina, și mama Andreei Arsine, Liliana Arsine, au comentat incidentul la FanArena.

Autor: A.I.

"Andreea e o fire foarte temperamentală. E de la noi. Eu și soțul meu suntem temperamentali, el a fost, eu sunt încă. Suntem o familie mai energică. Ea nu e o fată rea, e o fire sensibilă, poate prea sensibilă. Ea sensibilitatea nu și-o manifestă, a ridicat un zid. De ce? Fiindcă suntem numai noi două. Tatăl ei nu mai este...

Dacă folosește un limbaj mai dur e doar ca să se apere.

Nu cred că ne putem aștepta o răbufnire a Andreei, pentru că ea își calculează toate mișcările. Chiar dacă are privirea mai dură încearcă să se abțină de la comentarii urâte. Spiritul competitiv te face să fii mai dur. E totuși o competiție.

Citeste si: “Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Nu pot să comentez foarte mult atitudinea lui Giani. Admir persoana domnului Giani Kiriță. Unde nu pot să fiu de acord e vocabularul. Nu e prima oară când jignește, a vorbit urât și cu Andreea Zaragiu și cu Mario și cu Costin.

Nu e corect să o faci urâtă, Andreei Zaragiu i-a spus țărancă", a spus mama Andreei Arsine, Liliana Arsine, la FanArena.

"Giani dacă nu e provocat nu jignește, să știți. A fost provocat. Nu a spus-o cu răutate, a spus-o la intimidare. Nici eu nu sunt de acord, mai ales cu femeile. 

Ei acolo se certau, nu avea cum să zică <Frumoaso>.

A vrut să o supere. Era așa de nervos că de la atâta timp echipa pierde", a spus doamna Niculina, mama lui Giani Kiriță, la FanArena.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Giani Kiriță a jignit-o pe Andreea Arsine! Cum au comentat mama Andreei și cea a lui Giani incidentul

Irina, abandonată de colegi! Cum au comentat mama lui Giani Kiriță și Alex Nedelcu acest lucru

Războinicii au câștigat în ziua aniversării lui Marco! Surpriza tuturor pentru fiul lui Giani Kiriță

Vin 3 zile foarte aglomerate la serviciu pentru 5 zodii. Fiți răbdători și veți fi răsplătiți

Vestea cruntă dată de MONICA POP! Anunțul făcut în direct la Antena 3

Se oferă 5.000 de euro de persoană! Nicolae Ciucă a făcut anunțul momentului, în urmă cu puțin timp. Cine va putea beneficia de bani

Cele mai scumpe alimente din decembrie. Masa de Crăciun, un lux pentru mulți români

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies