Vedete

Giani Kirita a rupt tacerea despre Claudia Pavel: "Ea nu are puterea de a se concentra"

Giani Kirita a spus care este parerea lui despre Claudia Pavel. Acesta sustine ca artista nu se descurca prea bine in cadrul competitiei Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Giani Kirita a rupt tacerea despre Claudia Pavel: "Ea nu are puterea de a se concentra"icon photo
"Daca eu o sa fiu obligat sa dau afara pe cineva cu siguranta o sa pot sa fac asta pentru ca vezi cine e cu echip[a cine trage cu echipa. Am mai multe asteptari de la Claudia. Ea nu reuseste sa se concentreze pe probe pentru ca ea n-a facut niciun sport, in afara de sala, pilates sau ce face ea. Ea nu are puterea de a se concentra", a spus Giani Kirita.
"Cu totii avem plusuri si minusuri. Sigur ca eu nu ma pot compara cu campionii, sunt un om sportiv, dar sunt cantareata totusi", a declarat Claudia. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune