Giani Kiriţă, acuzat că a pus prea multă presiune pe Faimoşi! Ce au spus Yamato, Mirel şi Roxana Vancea

Yamato Zaharia, Mirel Drăgan şi Roxana Vancea sunt de părere că Giani Kiriţă a pus o presiune mult prea mare pe echipa Faimoşilor.

Autor: A. I.

Cei trei consideră că presiunea uriaşă pusă de Giani a cauzat atmosferei din cadrul grupului şi că ei au avut de pierdut neevoluând relaxat.

"Este normal când sunt tensiuni să nu te duci atât de relaxat la start. Tu te duci cu gândul de a aduce punct. Ce va spune echipa, ce va spune echipa acasă dacă eu nu aduc acel punct? Tocmai de asta ziceam că se pune prea mare presiune pe punctul ăsta.

Mai bine pleci relaxat mental, chiar dacă nu îl aduci ştii că echipa te susţine", a spus Yamato Zaharia.

"Tensiunea a crescut după ce a venit Giani. Ajunsesem la un moment dat în care se punea mult mai mare presiune pe punct", a spus Mirel Drăgan. "Cu vreo săptămână înainte să vină Giani au început aceste discuţii şi după venirea lui s-au accentuat. Noi înainte mergeam relaxaţi la joc toţi", a mai spus Mirel.

"Presiunea nu a ţinut până la sfârşit, s-a reglat când a venit Giani şi a zis să ne distrăm, să ne simţim bine. A fost cu câteva zile înainte de a pleca Mirel", a precizat Yamato.

"Eu când am zis să ne distrăm m-a trimis la Disneyland.

Erau foarte demoralizaţi, toţi aveau impresia că acasă lumea îi judecă: marii campioni sunt bătuţi de războinici ş.a.m.d. Eu le-am explicat, ce aţi avut de demonstrat în sportul vostru aţi demonstrat, aici e altceva, hai să ne relaxăm", a spus Roxana Vancea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies