Vedete

Giani Kirita: “Cea mai mare problema a mea o constituie temperamentul meu”! Nu rata Exatlon, in aceasta seara, de la ora 20.00

Ambitie, determinare, spirit de luptator, sunt doar cateva dintre trasaturile care il definesc pe Giani Kirita, coechipierul “Faimosilor” de la “Exatlon”, reality-ul care se desfasoara in Republica Dominicana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Giani Kirita: “Cea mai mare problema a mea o constituie temperamentul meu”! Nu rata Exatlon, in aceasta seara, de la ora 20.00icon photo

La cei 40 de ani ai sai, Giani Kirita recunoaste ca, indiferent cine este “adversarul” sau, el are un singur obiectiv: sa castige.

„Nu imi place sa pierd! Indiferent ca joc fotbal cu fiul meu, Marco (n.r. - in varsta de 14 ani jumatate) sau ca ma confrunt cu un sportiv profesionist, imi place sa castig. Sunt acelasi Giani, pe care il stiti, si in competitia <Exatlon>, pentru ca voi face la fel, voi lupta sa castig. Fac foarte urat daca pierd!”, marturiseste Giani Kirita.


Giani recunoaste ca temperamentul sau vulcanic l-a si ajutat in viata, dar a avut si de pierdut din cauza acestuia.
„Cea mai mare problema a mea o constituie temperamentul meu. Desi, oriunde sunt, cand plec de acasa, imi fac temele singur, spunandu-mi: Stai linistit, nu arunca cu masa...!” Dar sunt nascut in zodia Berbec, cumva este de inteles. Este adevarat ca in viata temperamentul meu m-a ajutat, dar am avut si de pierdut din cauza asta. Eu actionez pe moment. De cele mai multe ori, am realizat ca am gresit si apoi mi-am cerut scuze.  Nu sunt genul ranchiunos. Nu imi plac oamenii aroganti, oamenii care nu au facut nimic notabil in viata lor dar au pretentii de oameni insemnati”, spune fostul sportiv.


Giani Kirita se poate lauda cu o experienta bogata in domeniul sportului rege, in care a activat ca fotbalist mai bine de 15 ani, si poate fi urmarit la Kanal D, in competitia “Exatlon”, reality-ul care pune in joc premiul de 100.000 de Euro.
Nu pierdeti cea mai tare competitie sportiva a anului, “Exatlon”, difuzata de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune