Vedete

Giani Kirita de la Exatlon, cerere-soc pentru fiica lui, inainte sa intre in competitie! "Daca am probleme, stiu pe cine sa sun" | EXCLUSIV

Giani Kirita de la Exatlon, cerere-soc pentru fiica lui, chiar inainte de a pleca in cea mai grea competitie. Sportivul s-a asigurat ca cei doi copii sunt in siguranta cat el lipseste din tara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Giani Kirita de la Exatlon, cerere-soc pentru fiica lui, inainte sa intre in competitie! "Daca am probleme, stiu pe cine sa sun" | EXCLUSIVicon photo

Giani Kirita de la Exatlon, cerere-soc pentru fiica lui, Roxana! Sportivul si-a propus se pare sa stea in competitie pana la final, astfel ca, inainte de a pleca in Dominica, Giani si-a rezolvat problemele pe care le avea, plus a pus la punct cateva lucruri.

Intai de toate insa, Giani Kirita s-a asigurat ca cei doi copii ai lui, Roxana si Mario vor fi in siguranta cata vreme el va lipsi si i-a pus in tema ce au de facut in caz ca se intampla ceva sau au nevoie de ceva.

Cei doi copii ai sportivului locuiesc cu mama lor, fosta sotie a lui Giani Kirita, au de toate, nu le lipseste nimic si sunt rasfatati de femeie cu fiecare ocazie. Roxana si Mario au o relatie speciala cu mama lor, iar Giani Kirita n-are niciun stres din acest punct de vedere. Sportivul insa a vrut sa-si vada linistit de competitie si sa nu aiba vreo grija in ceea ce-i priveste pe copii, astfel ca, Giani Kirita de la Exatlon, a avut o cerere-soc pentru fiica lui! Chiar inainte de a pleca in Dominicana, sportivul i-a pus in tema pe cativa prieteni sa fie cu ochii pe Roxana si Mario si sa le raspunda la telefon la orice ora.

Giani Kirita de la Exatlon, cerere-soc pentru fiica lui, Roxana, cu care sportivul are o relatie extraordinara

“Tata nu stia exact cat va lipsi, el a luat in calcul varianta sa ajunga pana la finalul competitiei, asa ca s-a gandit ca nu va fi in tara 5-6 luni. Inainte de a pleca, ne-a spus pe cine sa sunam, daca avem probleme cum sa procedam. II stim pe toti prietenii lui tata, si sunt multi, si daca avem vreo problema stim la cine sa apelam. N-are ce sa se intample, insa de orice eventualitate e bine sa stii la cine apelezi. Noi suntem foarte bine”, ne-a declarat Roxana.

Giani Kirita de la Exatlon, cerere-soc pentru fiica lui, inainte de a pleca in cea mai dura competitie! Sportivul are o relatie extraordinara cu Roxana si Marco, ii sprijina, ii ajuta cu tot ce poate si ii iubeste ca pe ochii din cap.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune