Giani Kiriță, de nerecunoscut! Cum arăta în urmă cu 19 ani: „Aveam părul vâlvoi”

Giani Kiriță a publicat o fotografie în care este de nerecunoscut. Cum arăta fostul fotbalist acum 19 ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Giani Kiriță a devenit cunoscut prin prisma carierei lui sportive. A jucat timp de șapte ani la Dinamo, între anii 1999 și 2006 și a fost și căpitan. Ulterior el a jucat pentru echipele turcesti Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü si Bursaspor (2008).

În primul sezon al show-ului Exatlon, el a făcut parte din echipa Faimoșior, fiind unul dintre cei mai vocali concurenți. În ciuda conflictelor în care a intrat de-a lungul competiției, la final, el a rămas prieten și cu Faimoșii, și cu Războinicii. Mai mult, tot în cadrul acestui show, el și-a rezolvat și probleme pe care le avea cu Vladimir Drăghia, pe care îl știa de ceva timp și pe care îl amenințase cu bătaia. Deși nu a câștigat marele premiu, Giani a reușit să ocupe un loc fruntaș in inimile faniloc care l-au urmărit la televizor.

Citeste si: Andreea Antonescu a mers în vizită la Andreea Bălan, la spital: „Trebuie să fie conștientă că avem nevoie de ea”

Citeste si: Monica Anghel, probleme cu soțul, după nouă ani de căsnicie: „S-a bucurat că am voință, după care au început micile gelozii”

Citeste si: Prima declarație a Andreei Bălan de pe patul de spital după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

În cel de-al treilea sezon al show-ului Eatlon, Giani Kiriță s-a întors în Republica Dominicană, ocupând postul de antrenor al Războinicilor. Faptul că, atunci când a fost chiar el concurent, a făcut parte din echipa Faimoșilor nu l-a făcut pe acesta să se străduiască mai puțin, ci chiar a făcut tot ce a crezut de cuviință pentru a-și motiva echipa.

fara descriere

Recent, fostul fotbalist a publicat pe pagina lui de Instagram o imagine cu el, alături de echipa Dinamo, în urmă cu 19 ani. „Nu cred că mă recunoașteți! Aveam părul vâlvoi”, a scris el în dreptul fotografiei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate