Giani Kiriţă e furios că nu e primit la echipa sa de suflet: „Nu sunt o persoană agreată la Dinamo pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume”

Giani Kiriţă e furios că nu e primit la echipa sa de suflet, dupăm cum reiese dintr-o declaraţie a sa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Giani Kiriţă e furios că nu e primit la echipa sa de suflet, Dinamo, clubul pentru care a jucat în perioada 1997-2003, cucerind cinci trofee, două titluri de campion și trei Cupe ale României. Deţinător al licenţei A de antrenor, Kiriţă a avut ocazia să fie secundul lui Mircea Rednic, la Dinamo. (vezi care este legătura secretă dintre Giani Kiriţă şi Bianca Drăguşanu)

Citeste si: Burlac convins, Faimosul Giani Kiriţă a căzut în faţa unei brunete şi a cerut-o de față cu toată lumea! Avem dovada

Citeste si: Dovada că între Giani Kiriţă şi bruneta misterioasă e o relaţie serioasă! Giani a fost cu ea la o nuntă după ce s-au distrat împreună la mare! FOTO

Citeste si: Giani Kiriţă a luat a doua cea mai mică notă la examenul practic pentru licenţa Pro de antrenor! După ce a obţinut doar 5.22, nu a avut dreptul să mai susţină examenul scris!

Giani Kiriţă e furios că nu e primit la echipa sa de suflet: „Am avut o ofertă acum câteva luni"

„Am avut o ofertă acum câteva luni de la Dinamo, când Mircea Rednic era antrenor. Am discutat cu el și trebuia să vin secund, dar nu s-a mai întâmplat pentru că Mircea Rednic a fost dat afară. Eu nu sunt o persoană agreată la Dinamo pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume. Mereu am spus că echipa asta nu e înconjurată de foarte mulți dinamoviști”, a declarat Giani Kiriță la Pro X.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate