Vedete

Giani Kirita, fostul concurent Exatlon, vorbeste excelent limba turca! VIDEO

Invitat la un restaurant oriental din Bucuresti, cu specific turcesc, Giani Kirita a demonstrat inca o data ca e plin de surprize. Fostul concurent Exatlon a multumit gazdelor sale in limba turca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Giani Kirita, fostul concurent Exatlon, vorbeste excelent limba turca! VIDEO

icon photo

De cand s-a intors de la Exatlon si nu mai mananca orez cu portia si nici nu mai doarme in cotet, Giani Kirita o duce ca un “Pasa”. (Transformare uluitoare a lui Giani Kirita, dupa eliminarea de la Exatlon) 

Pentru ca in perioada cantonarii sale in “cazarma” de la Exatlon, fostul faimos a topit nu mai putin de 16 kilograme, acum, sportivul isi permite sa manance ce vrea si mai ales cat doreste.

Iar ofertele vin una dupa alta, simpaticul faimos ajungand datorita popularitatii sale si a felului simplu de a fi sa fie dorit de toti afaceristi.

Giani Kirita este insa selectiv si calca doar pragul restaurantelor care ii plac cu adevarat. Weekendul trecut, fostul fotbalist a mers la un restaurant cu specific oriental, din buricul Capitalei, unde a fost rasfatat cu preparate traditionale turcesti. Multumit de felul in care a fost tratat de gazdele sale, Giani Kirita le-a multumit vorbind in limba acestora, respectiv in limba turca.

Si surpriza, faimosul de la Exatlon s-a decurcat de minune!  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune