Giani Kiriţă, în lacrimi! Ce i-au transmis cei dragi înainte de a pleca în Republica Dominicană. Nici Cazacu nu a putut să îşi stăpânească emoţiile: „Devine tot mai greu”

Giani Kiriţă a avut lacrimi în ochi în ultima emisiune, în timp ce a citit mesajele frumoase primite de la apropiaţi.

Autor: M. B.
 
Giani Kiriţă a plecat în Republica Dominicană, unde va fi unul dintre cei doi noi antrenori de la Exatlon. El a renunţat la „Vulturii de noapte”, emisiunea pe care o prezenta alături de Cătălin Cazacu şi Victor Slav. 
 
Prima lui plecare la Exatlon i-a făcut pe cei doi copii ai lui, Roxana şi Marco, dar şi pe mama lui să îi simtă lipsa teribil.
Şi de data aceasta celor dragi le va fi dor de fostul fotbalist de la Dinamo, aşa că ei au vrut să îi transmită mesajele şi gândurile lor înainte de plecarea in Republica Dominicană.
 
„Este a două oară, într-un singur an, când ne despărţim şi devine tot mai greu. Vulturii tot vulturi rămân, chiar dacă zboară în direcţii diferite, aşa că eu te aştept să te întorci cât mai repede”, este mesajul lui Cătălin Cazacu către Giani.
 
“Tati, eşti cel mai bun! Să fii la fel de ”rău” şi autoritar, aşa cum ai fost şi în teren. Voi da un gol pentru tine. Te iubesc mult! O să fiu cu ochii pe tine şi o să-mi fie dor de tine”, i-a transmis Marco, tatălui său.
 
„Ne stim de mult timp si nu are rost să îţi enumă clităţile.
Important este că te simt aproape de sufletul meu şi invers este la fel. Cu toate că suntem o echipă unită, e nevoie de tine acolo unde pleci. Du-te şi arată-le că tu eşti „The King”, aşa cum ne-ai obişnuit. Tăvălug! Mănâncă-i de vii!”
, a fost mesajul lui Victor Slav pentru Giani. 
 
„Dragă Giani, o cameră te va sustine la Exatlon si altele te vor aştepta aici”, a fost mesajul primit de el de la toată echipa de la Vulturii de noapte.
 
„Ai un farmec extraordinar. Sper ca echipa pe care o vei antrena va să câştige”, i-a transmis solista emisiunii. 
 
Ultima surpriză de care a avut parte de Giani a fost apariţia mamei lui în platou. Vulturul a îmbrăţişat-o strâns, înainte să o întrebe dacă i-a adus plăcintă de mere.
 
„Eu am spus că niciodată nu o să-mi arăt emoţiile, însă am ajuns în momentul în care am realizat că este adevărată vorba. Aţi fost alături de mine, mama a
venit alături de mine şi ştiu că se bucură pentru reîntoarcerea mea la «Exatlon» însă, doar cu jumătate de inima, iar cu cealaltă suferă pentru că plec de lângă ea. Mama întotdeauna a fost lângă mine, m-a crescut şi m-a educat că eu să ajung ceea ce sunt azi, cu bune şi cu rele!”
, a spus Giani Kirita, vizibil emoţionat.
 
„Gândurile mele sunt cele mai bune pentru voi. Vreau să va mulţumesc pentru că am legat prietenia asta frumoasă şi cred că nimeni nu o să ne despartă”, le-a transmis la plecare Giani Kirita colegilor săi.
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Giani Kiriţă, înlocuit la “Vulturii de noapte”! EL va prezenta alături de Victor Slav şi Cătălin Cazacu

Exatlon 12 octombrie! Cutremur in Republica Dominicana! Toti Războinicii au simţit seismul: „Uite că se mişcă uşa”

Imagini de senzaţie cu Bianca Draguşanu şi Alex! Au plecat împreună în Spania şi s-au pozat în ipostaze neaşteptate

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

„Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap.” Oana Roman a desființat-o pe...

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies