Vedete

Giani Kirita, pregatit pentru petrecerea de botez a fetitei lui Liviu Varciu! "Daca nu poate ajunge Cazacu, macar eu sa ma duc"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Giani Kirita, pregatit pentru petrecerea de botez a fetitei lui Liviu Varciu! "Daca nu poate ajunge Cazacu, macar eu sa ma duc"icon photo

Giani Kirita a aparut in fata fanilor asa cum putini l-au vazut vreodata. Imbracat intr-o tinuta aleasa, la smoking, Giani Kirita a facut un live cu fanii direct de la atelierul de unde isi achizitiona tinuta.


Fostul concurent de la Exatlon a marturisit ca se pregateste pentru petrecerea de botez a fetitei lui Liviu Varciu."Ma pregatesc de botez. Ma voi duce la botezul la Liviu Varciu. Daca bunul lui prieten Cazacu nu a putut fi prezent, macar eu sa ma duc, in locul lui. E o tinuta eleganta, marturisesc ca nu am mai purtat asa ceva pana acum. Petrecerea are loc intr-o locatie foarte eleganta". a mai spus Giani.

 
Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune