Giani Kiriţă s-a îndrăgostit în Republica Dominicană: „Chiar vă stă bine împreună! Fiara face furori!” FOTO

Fanii Exatlon au aflat că Giani Kiriţă s-a îndrăgostit în Republica Dominicană.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Giani Kiriţă s-a îndrăgostit în Republica Dominicană. Antrenorul Războinicilor la Exatlon 3, Kiriţă s-a relaxat după filmări la o terasă cu piscină aflată în localitatea Cabrera. Acolo, el a întâlnit două fetiţe ale unor localnici, care i-au topit inima lui Giani.

Citeste si: Dispută Giani Kiriță - Costin Gheorghe la Exatlon! Ce schimb de replici au avut cei doi: "Băi, nu mai copia"

Citeste si: "Giani Kiriţă o mănâncă pe Irina Postolea! Va fi extrem de dur!" Mariana de la Exatlon o compătimeşte pe "războinică"! EXCLUSIV!

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriță, probleme noi în amor! Roxana s-a despărțit de iubitul care îi ceruse mâna?

Giani Kiriţă s-a îndrăgostit în Republica Dominicană: “Dragoste la prima vedere”

“Dragoste la prima vedere”, a postat Kiriţă la o fotografie în care apare alături de cele două fete pe care le-a îmbrăţişat. “Wow, ce frumoase sunt!...Sunt superbe! Şi au niște ochi...Ce frumuseți!”, au reacţionat fanii lui Giani. (vezi motivul pentru care Kiriţă a făcut o criză de nervi)

Giani Kiriţă s-a îndrăgostit în Republica Dominicană: „Cam seamănă cu tine!” 

De curând, Giani Kiriţă s-a îndrăgostit în Republica Dominicană. “Chiar vă stă bine împreună!...Fiara face furori!”, au postat alţi admiratori ai lui Giani. Unul dintre ei a glumit, sugerând că el ar fi tatăl fetiţelor:  „Cam seamănă cu tine!”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate