Vedete

Giani Kirita si Catalin Cazacu, revedere cu scantei: "Noi suntem salbatici! Salbatici, dar oameni mai buni" VIDEO EXCLUSIV

Proaspat intors de la Exatlon, Catalin Cazacu s-a reintalnit joi cu prietenul sau de suferinta, Giani Kirita, si au petrecut impreuna. Cei doi au facut pentru WOWbiz.ro dezvaluiri in premiera si au declarat ca inainte de finalul comptitiei ajunsesera sa se aiba ca soarecele cu pisica!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., G.C.


Giani Kirita si Catalin Cazacu, revedere cu scantei: "Noi suntem salbatici! Salbatici, dar oameni mai buni" VIDEO EXCLUSIVicon photo

Cei doi Faimosi, care au scris istorie in Republica Dominicana, au “aterizat”, joi seara, la cel mai tare party monden - petrecerea revistei Viva! Imbracati casual, odihniti si aflati intr-o dispozitie foarte buna, cei doi camarazi de suferita au facut dezvaluiri neasteptate. (Transformarea lui Catalin Cazacu la intoarcerea de la Exatlon) 

Faimosii au povestit despre experienta Exatlon, duritatea concursului si tensiunea si nervii care pusesera stapanire pe ei spre finalul concursului.

Conditiile grele de trai ii afectasera atat de mult, incat inainte de eliminarea lui Giani, Catalin Cazacu spune ca ajunsesera sa nu se mai suporte unul pe altul. Si asta in ciuda faptului ca, dupa cum se stie, cei doi faimosi legasera o prietenie solida si devenisera confidenti si sprijin unul altuia.

Giani Kirita si Catalin Cazacu ajunsesera sa nu se mai suporte la Exatlon! Totul a fost dat in vileag! 

Catalin: "Giani a fost la aeroport pentru mine. Chiar nu ma asteptam. Da, mi-a mancat micii. Asta e… nu a fost niciodata perfect (rade!). (n.r.: Augustin Viziru l-a intampinat pe Cazacu cu mici, dar acestia au fost mancati in aeroport de catre Giani).

Giani: El a avut emotii si era de asteptat sa nu poata manca. Eu avand trei saptamani inaintea lui nu aveam nimic si a fost normal sa mananc tot.

Catalin: N-am apreciat gluma prea mult, dar de aceea am venit la petrecere aici.

Giani: Nu uita ca noi ne bateam pe mancare. Inca suntem salbatici, chiar salbatici. De cand m-am intors de la Exatlon am apucat sa mananc cu furculita, dar crede-ma, din cand in cand tot am tendinta sa ma duc asa si sa ma servesc cu mana. Suntem salbatici, 95% din timp am stat desculti, intr-un sort si un tricou.

Catalin: Eu in 2018, credeti-ma, nu am mancat cu furculita si cu cutitul. Insa, chiar daca lumea nu crede, sa stiti ca noi am devenit niste oameni mai buni.

Giani: Daaa, am ascultat atat de multe povesti de la el, incat la un moment dat, i-am zis: Gata, lasa-ma, nu mai vreau sa mai ascult!

Catalin: Aparent, acum, noi ne intelegem bine. Insa, ne intelegem bine pentru ca a intervenit intre noi aceasta pauza (n.r.: pauza de cand a revenit Giani acasa si pana a sosit si Catalin Cazacu) pentru ca, altfel, la un moment dat chiar nu ne mai suportam.

Giani: Nu, chiar nu ne mai suportam!”

 

 

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune