Giani Kiriţă si Ionuţ Jaguarul au ajuns în Republica Dominicană. Prima confruntare a celor doi antrenori! Faimosul l-a îmbrâncit pe Războinic

Giani Kiriţă şi Ionuţ Jaguarul au aterizat în Republica Domninicană.

Autor: M. B.
 
„După un zbor de aproape 18 ore sunt aici, sunt bucuros, e o nouă provocare. Abia aştept să intru în pâine, să îi cunosc pe concurenţi. Credeţi-mă că s-a dus cu liniştea la Exatlon! A venit „The King”!”, a spus Giani Kiriţă imediat după ce a ajuns în Republica Dominicană.
 
„Am venit prieteni, acum suntem duşmani.
Eu în sportul pe care l-am practicat, aşa sunt. Eu sunt pregătit pentru luptă şi vreau ca echipa mea să fie întotdeauna învingătoare. Vreau ca de la Faimoşi şi sezonul 2 sa iasă învingători. Cel mai bun să câştige. Îmi doresc ca Faimoşii să continue tradiţia”
, i-a spus el lui Ionuţ Jaguarul imediat ce a dat din nou ochii cu el. 
 
„Eu am plecat cu un gând de acasă. Vreau ca în sezonul 2 să câştige un Războinic”, i-a răspunsul fostul Războinic lui Giani Kiriţă.  
 
La sfârşit, după ce şi-au transmis unul altuia ce aveau de zis, cei doi noi antrenori de la Exatlon şi-au luat la revedere. Dacă Ionuţ s-a dus prietenşte spre fostul jucator de la Dinamo, Giani a avut o atitudine cu totul diferita. El l-a îmbrâncit pe Jaguar, semn că, pentru el, competiţia a început deja. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Senteş a ajuns în România! Dezvăluiri şocante despre echipa Războinicilor: „Noi nu eram umani. Cel mai uşor era să îl călcăm pe cap pe cel mai slab”

Giani Kiriţă şi Ionuţ Jaguarul, gata de luptă! Ce s-a întâmplat între cei doi în aeroport

Tensiuni fără precedent în echipa Faimosilor! Cristina Nedelcu, Roxana Vancea şi Ana Georgescu au fost toate implicate

Dani Oțil, despre greutățile prin care trece logodnica sa: „Gravidele sunt eroi fără capă”

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies