Giani, proxenetul acuzat de crima de la Giurgiu, suferă de o afecțiune psihică! Culmea, autoritățile știau de 3 ani că are probleme care-l fac să aibă episode violente! EXCLUSIV

Proxenetul care ar fi ucis-o și ar fi incendiat-o pe femeia găsită într-o valiză, în apropiere de Giurgiu, suferă de tulburări de comportament.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

giani criminal
Giani, presupusul criminal al Sabinei

Giani Alexandru, tânărul acuzat că, împreună cu două surori, au omorât-o pe Mihaela Sabina Mircea, după care au băgat-o în valiză și au incendiat-o, a fost diagnosticat în urmă cu 3 ani de ”tulburare de comportament socializată”, o problemă mentală care se manifestă mai ales la copii și tineri și îi face să episoade extrem de violente.

Giani, experitzat psihiatric la INML de acum 3 ani


In articol:

Paradoxal, deși autoritățile știau de tulburările psihice ale tânărului de 21 de ani, sub impulsul cărora comisese chiar o tâlhărie pe vremea când era minor, el nu a fost trimis și nici nu i s-a recomandat terapie pentru a scăpa de acest lucru.

giani criminal
Giani are probleme comportamentale

Giani Alexandru a tâlhărit un copil de 14 ani, în 2015, iar doi ani mai târziu a fost condamnat pentru acest lucru. În timpul anchetei, deși și-a recunoscut faptele, anchetatorii au decis să-l trimită la INML pentru un raport de expertiză medico-legală psihiatrică, acesta manifestându-se într-un mod destul de bizar. Medicii l-au diagnosticat cu tulburare de conduită socializată și au concluzionat că la data la care a comis infracțiunea avea discernământ.  

Pentru că era minor, judecătorii au decis să nu-i dea tânprului o pedeapsă prea dură și l-au rimis la un stagiu de formare civică, un curs de 3 luni care să-l facă să se integreze mai ușor în comunitate. Nimeni nu s-a gândit atunci că băiatul ar fi avut nevoie și de terapie.

Citeste si: Alex Bodi a rupt tăcerea din închisoare. Mesaj cu tâlc către victima sa! - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Netratată, tulburarea de conduită duce la probleme psihice grave

Tulburările de conduită sunt acele tulburări mentale care se manifestă de obicei la copii și adolescenți și sunt caracterizate printr-un patern repetitiv și consistent de conduită antisocială, deviantă și agresivă. De obicei, acest tip de tulburări se manifestă prin agresivitate față de oameni, distrugerea proprietății, neacceptarea regulilor și de multe ori apar în asociație cu ADHD și depresie dar uneori și cu depresia și autismul.

Citeste si: Una dintre cele două presupuse criminale ale Mihaelei, postare șocantă! Ce a apărut pe contul ei de Facebook: „Așa arată Satana”

Citeste si: O tânăra de 15 ani și-a pus iubitul român să-i omoare mama: ”O auzeam țipând din cealaltă cameră. Dar nu am reacționat, nu am făcut nimic”

Studiile arată că aproximativ jumătate din copiii diagnosticați cu tulburări de conduită sunt diagnosticați cu tulburări de personalitate antisocială și la o vârstă adultă, dar și cu tulburări psihiatrice cum ar fi mania sau schizofrenia.

Cum se tratează ”boala”?

Tulburările de conduită trebuie tratate de către un psihiatru specializat în etapele copilăriei și adolescenței sau un psiholog clinician. Tratamentul constă în terapii de tip: behaviorist, cognitivist, psihoterapie și de cele mai multe ori trebuie să includă și familia tânărului afectat de acest tip de tulburări.

sabina victima
Sabina, femeia ucisă și incendiată în valiză

Giani Alexandru D. este principalul suspect al crimei care a îngrozit România. El și surorile Elena și Silvia C ar fi ucis cu bestialitate o femeie de 32 de ani care practica prostituția și lucra pentru tânăr. Se crede că pe fondul unor neînțelegeri, cei trei ar fi bătut-o, ar fi legat-o cu sârmă și ar fi obligat-o pe femeie să bea insecticid. După ce a murit, aceștia i-au îndesat trupul într-o valiză, pe care au abandonat-o pe marginea drumului, între București și Alexandria. Pentru a-și șterge urmele, ei au dat foc cadavrului. Focul a fost observat de un șofer de tir, care a anunțat autoritățile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 29 Noiembrie 2020: astăzi toate zodiile vor găsi rezolvare la probleme

Îți ia mașina din fața blocului! Zeci de mii de autoturisme vor fi ridicate imediat

Surpriză de proporții! Raluca Pastramă a dat concurs pentru un post unde s-au înscris mii de candidați și a luat! Ce studii are aceasta, de fapt

Răsturnare de situație în cazul Mihaelei! Cum a murit, de fapt, tânăra incendiată în Giurgiu

Primele imagini cu cele două surori acuzate că au omorât-o pe Sabina, tânara mamă incendiată într-o valiză pe un câmp din Ghimpați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies