Giannis Ploutarchos, cel mai iubit artist grec, așteptat la aeroport de Andreea Podărescu! Concert de zile mari de Valentine's Day, la București!

Giannis Ploutarchos, cel mai iubit artist grec, a ajuns la București în această dimineață.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Giannis Ploutarchos a ajuns în această dimineață la București și a fost primit cu pâine cu sare și palincă încă de la aeroport. Cea care l-a așteptat pe Giannis la București a fost chiar Andreea Podărescu, echipată cu o ie tradițională. Alături de ea a fost și Adriana Bahmuțeanu, care este amică cu cel mai iubit artist al Greciei.

fara descriere

Giannis Ploutarchos va concerta de Ziua Ziua Îndrăgostiților la Sala Palatului din Capitală. Este pentru prima dată când Giannis Ploutarchos vine în România, tocmai de aceea artistul a solicitat să vină cu câteva zile mai devreme, pentru a avea timp să se plimbe și să intre personal în contact cu românii.

Citeste si: Giannis Ploutarchos ajunge mâine la București! Cel mai iubit artist din Grecia va sus'ine un concert la Sala Palatului pe 14 februarie

Citeste si: Giannis Ploutarchos ajunge mâine la București! Cel mai iubit artist din Grecia va sus'ine un concert la Sala Palatului pe 14 februarie

Citeste si: Cel mai iubit artist grec, live la Sala Palatului! Giannis Ploutarchos cântă la București de Valentine’s Day

Giannis Ploutarchos este unul dintre cei mai iubiți soliști greci din lume, care a cunoscut succesul încă de la debutul lui în muzica, din 1998, cu albumul Mono Esi (Only you).

fara descriere

Concertul lui Giannis Ploutarchos se va desfășura pe 14 februarie, la Sala Palatului din București.  Invitat special al acestui eveniment va fi cunoscutul artist grec Nikolaos Papadoupulos, alături de bandul său. Melodiile acestuia sunt cunoscute deja în Grecia și România, Papadoupulos asigurandu-ne o seara autentica de neuitat, asa cum a facut-o si in concertul susținut in 2017 la Sala Palatului concertând deja în 2017, la Sala Palatului, cu un succes uriaș.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate